| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Razlikovni riječnik u Društvo forumu; Nedavno sam čuo riječ...UMINA... Nemam pojma kaj to znači pa ako netko zna molio bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) |
| Purger | Re: Razlikovni riječnik Nedavno sam čuo riječ...UMINA... Nemam pojma kaj to znači pa ako netko zna molio bi objašnjenje !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #172 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik UMINA... ![]() Moran priznat da nikad nisan čuja za tu rič... Raspitat ću se.. ali vjerovatno nije iz mog kraja
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #173 (permalink) |
| charolastra | Re: Razlikovni riječnik Ima neko brdo Umina, mislim negdje kod Šibenika? Predpostavljam da se nije na to mislilo ali samo sam to našao.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #178 (permalink) |
| charolastra | Re: Razlikovni riječnik Suknja koliko ja znam.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #179 (permalink) |
| Purger | Re: Razlikovni riječnik Uspio sam saznat.UMINA je riječ koja se koristi kada se naređuje konju da se pomakne ili da digne nogu na potkivanje... Pokuplje...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 04-01-07 u 20:56. |
| | |
![]() |
| Tagovi: razlikovni, rijecnik |
« Imoćani..??
|
Samobor... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.

a