| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Razlikovni riječnik u Društvo forumu; španjolet=cigareta dalje pojmovi- munida koltrina špacakamin kanućal/karnoćal/karnućal-ovisi kako ko govori čikobernica dentijera batifjaka... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik španjolet=cigareta dalje pojmovi- munida koltrina špacakamin kanućal/karnoćal/karnućal-ovisi kako ko govori čikobernica dentijera batifjaka
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Razlikovni riječnik munida = novac koltrina = pokrivač ...... ostalo ne znam, jedino ovo dentijera, me vuče na stomatološku ili zubarsku ordinaciju.
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik čikobernica=pepeljara munida=sitniš koltrina nije pokrivač
| | |
| | #65 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik Citat:
Munida - lova, novac, sitniš... Koltrina - zavjesa, zastor kanoćal - dalekozor, dvogled čikobernica - (mi kažemo čikopelnica) - pepeljara dentijera - zubalo, zubna proteza, lažni zubi a batifjaku i špacakamin ne znam jebi ga... biće to malo stariji izrazi koji se ne koriste više u svakodnevnom govoru... Odakle ti to izvlačiš, stari? | |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razlikovni riječnik ove riječi se slabo koriste,uglavnom među starijim ljudima u ovim krajevima.pošto imam jednu takvu u široj familiji,otuda izvlačim te riječi,a i doma uglavnom pričamo na čakavštini pa nešto i sam znam dajem rep + onom ko pogodi špacakamin i batifjaka
| | |
![]() |
| Tagovi: razlikovni, rijecnik |
« Imoćani..??
|
Samobor... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:34.