| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Slunj u Društvo forumu; dam se kladiti da nas i ovdje ima stoga Slunjani javljaj te se evo i malo slikica da vidite moj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase aka slunj
Poruka: 271
![]() | Slunj dam se kladiti da nas i ovdje ima stoga Slunjani javljaj te se evo i malo slikica da vidite moj kraj
__________________ Gle mi imamo dovoljno novaca da možemo kupiti jedan otok u tihom oceanu i proglasiti ga Hrvatskom,ali je pitanje da li bi to bila Hrvatska.E nebi.Prema tome eto,tu smo gdje smo. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Slunj Meni je baka iz Slunja i često sam bio tamo. Jednom riječju: Predivan
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase aka slunj
![]() | Re: Slunj daj ti men na pm reci kak ti se zove baka,mozda se znamo(mislim ja i ti,ne baka i ja)
__________________ Gle mi imamo dovoljno novaca da možemo kupiti jedan otok u tihom oceanu i proglasiti ga Hrvatskom,ali je pitanje da li bi to bila Hrvatska.E nebi.Prema tome eto,tu smo gdje smo. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Slunj Ma ne znamo, odavno se odselila ona pa smo išli u posjet braći i sestrama što su ostali tu. Osim bratića i sestrični ne poznam nikoga u tom kraju. Ali svaki put kad dođem teško mi otići koliko me povuče ta priroda i čisti zrak. Kad se samo sjetim kako sam se kao klinac kupao u Korani, divota jedna
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Slunj super slike, svaka čast rep+i meni je taj kraj super, živopisna priroda, tamo sam bio dosta puta, a još više puta prolazio na putu prema Zadru.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 06-12-07 u 17:11. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Slunj Prekrasno. Rastoke sam jednom i sam stavio na forum. Repica za slikice. Ajd nam malo napiši kako je tamo stvarno živjeti svaki dan, ima li posla, čime se ljudi najviše bave i sl.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Slunj nema sta meni je super,ljudi su full u redu,dobro je sto je mali gradic pa se svi poznaju! a posla...cuj ima za one koji ocu raditi,jedino malo je turizam pao otkad se sagradila autocesta al i dalje ide! hm cime se bave...a svime i svacim!
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:47.

rep+