| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Tko pali požare? u Društvo forumu; Neznam da li znate ali do jučerašnjeg dana je zapaljeno 470 požara ove sezone!!! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tko pali požare? Neznam da li znate ali do jučerašnjeg dana je zapaljeno 470 požara ove sezone!!! Potiče li vas to da se pitate:'' Pa odkud toliko požara?'' Mene zanima kaj vi mislite, odkud svi ti požari svaki dan po nekoliko njih ![]() Po mom mišljenju se ne radi SAMO o piromanima nego i o raznim hrvatomrsciman Zašto te kukavice ne dođu na obračun s ljudima a ne podmuklo uništavaju naš dom ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... Zadnji Uredio eowyn : 20-07-06 u 15:57. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,350
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko pali požare? ma pale i razne babe bez pameti dok ciste vrt:čekić :čekić pa jucer su jednu prekrsajno prijavili ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko pali požare? Onima koji to rade namjerno, oduzeo bi državljanstvo i napucao im kaznu od više stotina tisuča kuna tako da im i djeca plaćaju za ta sranja!!! Kreteni kretenski!! ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Tko pali požare? Ne, ovo sad već nije normalno. Toliko požara odjednom!! Neki kreten(i) nam uništavaju šume. Ma da mi ih je samo pohvatat, zapalila bi vatru oko njih i pustila ih da se peku. Seronje odvratni.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Tko pali požare? Kao prvo, ne znam tko pali požare, kao što to ne zna ni policija, a isto tako ne znaš i ti da bi mogao bilo koga optuživati....jedino se zna da su to neki idioti i kreteni koje bi trebalo zapaliti tako da im više ne padne na pamet da oni nešta zapale ![]() Kao drugo, editirala sam ti post jer ako malo pogledaš povijest, četnici i ustaše su bili u 2.svjetskom ratu, a na ovom forumu ima i Srba kojima je naravno ta tvoja rečenica i bila upućena Direktno vrijeđanje, znači Ako malo ne smiriš te svoje tendencije da pokažeš na forumu kako si ti prava Hrvatina samo zato jer mrziš Srbe, slijedi opomena pred bann iako si ga davno trebao dobiti jer ti ovo nije prvi puta ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko pali požare? Bogati šta smo opasni danas!!! Evo sad me pomalo strah nešto napisat, da se ne bi i na mene obrušila Šalim se... ma svako malo se javi ta teorija zavjere, kao "dolaze neprijatelji i planski pale naše hrvatske šume". Ma glupost. Evo ja sam bio 12 godina aktivan u DVD-u pa znam nešto malo o tim šumskim požarima... velika većina njih (90%) izazvana je ili najobičnijom iskrom sa dalekovoda, ili nepravilnim odlaganjem smeća. Naime, kad su određene tvari dugo izložene visokoj temperaturi (kakva sada vlada) i okružene drugim zapaljivim tvarima (npr. u hrpi smeća) jednostavno dođe do samozapaljenja. To zimi nije neki problem, ali ljeti kad se takva hrpa smeća na ovoj vrućini ostavi bez nadzora, mali plamenčić koji nastane za minut se proširi na okolnu sparušenu travu i makiju i eto ti požara. Pa je tu još neoprezno paljenje suhe trave i pruća, pa neoprezni kamperi koji lože otvorenu vatru, pa budala koja baci opušak kroz prozor automobila... Kažem - od 100 ljetnih požara ovde u Dalmaciji, možda je jedan izazvan namjerno - a i tada sigurno nije "neprijateljska aktivnost" nego budala zapali garažu da digne lovu od osiguranja pa se malo zajebe i vatra se proširi na vrt i ode sve ukurac...
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE Zadnji Uredio damfisk : 20-07-06 u 16:18. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Tko pali požare? Ma nije problem napisati da misliš da su to ljudi druge nacionalnosti podmetnuli...ali zašto pobogu to četnici?!?!?! Nije njemu prvi puta, zato me i ljuti to Ali neki ljudi jednostavno ne znaju nikako drugačije biti odani domovini, nego tako da mrze druge narode....to su te frustracije ![]() Što se tiče paljenja požara...slažem se Damfisk s tobom ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko pali požare? a kaj velite vi na 5 istovremenih požara u istri jučer? i to je bilo samozapaljenje? a ako ste malo pogledali etnički sastav istre ... neću dalje govorit
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko pali požare? Citat:
Ponekad mi se čini da se nikad nećemo riješit takvih ogrnaičenih stavova. A šta se tiče požara - znam o čemu pričam, to ti je višegodišnje široko iskustvo u gašenju tih sranja širom Dalmacije. Više nisam aktivan, jebi ga, posao mi ne dozvoljava. Ajde pozdravljam sad. Idem radit. Pa-pa!
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pozari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 16 | 07-10-07 16:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.

Direktno vrijeđanje, znači