Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Tko pali požare? u Društvo forumu; tzukius-private investigator...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-07-06, 16:38   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Tko pali požare?

tzukius-private investigator
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 16:40   #12 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: tzukius
a kaj velite vi na 5 istovremenih požara u istri jučer? i to je bilo samozapaljenje? a ako ste malo pogledali etnički sastav istre ... neću dalje govorit
U Istri ima stvarno svega...Talijana da ne pričam koliko....i nema potrebe nekoga od njih izdvajati ako već misliš da je netko druge nacionalnosti to učinio....Misliš da nas Talijani vole? Ma obožavaju nas sigurno! A požari su ljetna pošast....što zbog nemara, što zbog slučajnosti, što zbog prirode, što namjerno...ali uvijek ih ima i uvijek će ih biti....ne može se to spriječiti...
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 16:45   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ha dobro, tebi na dušu, izgleda da nema smisla da propagiram svoje stavove ali samo me jedno zanima: ako vi svi smatrate da poslijeratni odnos sa srbima mora biti dobar onda pogledajte malo šire, nijemci i englezi se kolju i vrijeđaju kolko stignu (60 godina nakon rata!!!)

al dobro, neću ja tu radit probleme jer vidim da tlo nije plodno a niti je dobro navodnjeno
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 16:50   #14 (permalink)
Zlatni Član

Meni na dušu što ne mrzim nikoga pa ni Srbe? Pa ok, to nek mi ide na dušu jer je to i pošteno...čovjek se gleda po tome kakav je čovjek a ne po nacionalnosti...što se tiče Amerikanaca, njih svatko mrzi jer se petljaju gdje ne treba....ali opet ne mrzi se ljude nego njihovu politiku koja sve živo zavađa a sebi u korist...znaš ono: prenesi rat na drugi kontinent da ne bi tebi došao I isto tako ono: zarati pa vladaj

A ne kažem ja da ti moraš voliti Srbe...tvoja slobodna volja....samo te molim da ne iskazuješ uvredljive rečenice i nedokazane tvrdnje javno na forumu ...jer ovdje nas ima od svakuda i ne treba da se itko nađe uvrijeđenim.

E sad smo ga baš otišli u offtopic
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 16:56   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ok, ok, to je bilo moje mišljenje, i btw ja ne mrzim četnike jer sam katolik a katolici nikoga ne mrze!

i nigdje u svom postu nisam spomenuo amerikance, kak su ti oni pali na pamet ...

po mom mišljenju barem 30% požara je podmetnuto a ostatak su ili nehotice izazvani ili su nastali samozapaljenjem

žalosno ...
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 20:01   #16 (permalink)
Zlatni Član

ne znam ni ja kako su mi Amerikanci pali na pamet

I slažem se da je barem 30% požara podmetnuto, a sad od strane koga E to ne bi znala
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 20:02   #17 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,459
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

offtopic

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 20:06   #18 (permalink)
Zlatni Član

To što si ti sad napisao je offtopic

Pogledaj da se i Tzukiusova i moja barem jedna rečenica u postu slažu s temom, a gdje je kod tebe to?
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 20:08   #19 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,459
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ma gluparije teske, ne razumijem zasto otvorit temu i onda kenjat sasvim 10-e stvari..blah

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 21:30   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

slažem se da smo malo zabrazdili ali svejedno nismo prešli u offtopic jer ipak se radi o toj temi

mislim, da previše ne trošim energiju mičući prste i tako se zagrijavajući, želim samo reći da su danas požari u nas veliki problem za koji mi kao ni za mito i korupciju i mnoge druge probleme nemamo rješenja

promjene su nužne, ja ne mogu više podnijeti nepravde koje mi se događaju, pomozite
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pozari

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
smiješni grafiti HornedRapid Vicevi i Smiješni Tekstovi 19 23-06-08 18:27

Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108