| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Tko pali požare? u Društvo forumu; tzukius-private investigator... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Tko pali požare? Citat:
Ma obožavaju nas sigurno! A požari su ljetna pošast....što zbog nemara, što zbog slučajnosti, što zbog prirode, što namjerno...ali uvijek ih ima i uvijek će ih biti....ne može se to spriječiti... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko pali požare? ha dobro, tebi na dušu, izgleda da nema smisla da propagiram svoje stavove ali samo me jedno zanima: ako vi svi smatrate da poslijeratni odnos sa srbima mora biti dobar onda pogledajte malo šire, nijemci i englezi se kolju i vrijeđaju kolko stignu (60 godina nakon rata!!!) al dobro, neću ja tu radit probleme jer vidim da tlo nije plodno a niti je dobro navodnjeno ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Tko pali požare? Meni na dušu što ne mrzim nikoga pa ni Srbe? Pa ok, to nek mi ide na dušu jer je to i pošteno...čovjek se gleda po tome kakav je čovjek a ne po nacionalnosti...što se tiče Amerikanaca, njih svatko mrzi jer se petljaju gdje ne treba....ali opet ne mrzi se ljude nego njihovu politiku koja sve živo zavađa a sebi u korist...znaš ono: prenesi rat na drugi kontinent da ne bi tebi došao I isto tako ono: zarati pa vladaj ![]() A ne kažem ja da ti moraš voliti Srbe...tvoja slobodna volja....samo te molim da ne iskazuješ uvredljive rečenice i nedokazane tvrdnje javno na forumu ...jer ovdje nas ima od svakuda i ne treba da se itko nađe uvrijeđenim. E sad smo ga baš otišli u offtopic ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko pali požare? ok, ok, to je bilo moje mišljenje, i btw ja ne mrzim četnike jer sam katolik a katolici nikoga ne mrze! i nigdje u svom postu nisam spomenuo amerikance, kak su ti oni pali na pamet ... po mom mišljenju barem 30% požara je podmetnuto a ostatak su ili nehotice izazvani ili su nastali samozapaljenjem žalosno ...
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko pali požare? slažem se da smo malo zabrazdili ali svejedno nismo prešli u offtopic jer ipak se radi o toj temi mislim, da previše ne trošim energiju mičući prste i tako se zagrijavajući, želim samo reći da su danas požari u nas veliki problem za koji mi kao ni za mito i korupciju i mnoge druge probleme nemamo rješenja promjene su nužne, ja ne mogu više podnijeti nepravde koje mi se događaju, pomozite
| | |
![]() |
| Tagovi: pozari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

Ma obožavaju nas sigurno! A požari su ljetna pošast....što zbog nemara, što zbog slučajnosti, što zbog prirode, što namjerno...ali uvijek ih ima i uvijek će ih biti....ne može se to spriječiti...
I isto tako ono: zarati pa vladaj