Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Tko pali požare? u Društvo forumu; odlican mi je bio onaj lik prosle godine sta je zapalio pozar zato sto je htio ROSTILJATI u prirodi pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-07-06, 01:24   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 11
dembo se izdvaja iz mase
Re: Tko pali požare?

odlican mi je bio onaj lik prosle godine sta je zapalio pozar zato sto je htio ROSTILJATI u prirodi pa mu vatra malo izmakla kontorli... to vam je ljudi moji, cisti primjer idiotizma
dembo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-08-06, 15:10   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
Kaligula se izdvaja iz mase

Eowlin,nemoj me krivo shvatiti,jer ovo sto pisem nije nista osobno protiv tebe ili tvog nacina razmisljanja.Neznam koliko ste upoznati s kronologijom pozara i sabloni po kojoj se dogadaju pa cu vam dati neke smjernice koje ce vam pomoci da vidite pozadinu svih tih paleza.U ljeto 2002 godine sam radio u jednom malom mjestu blizu Sibenika,a u slobodno vrijeme vozikao se od plaze do plaze.Jednom prilikom sam vozio po zaobilaznici iznad Sibenika i vidio kako tip ispucava signalnu raketu visoko u sikaru,stotinjak metara id ceste.Nakon toga je ispucao jos 3.Odmah sam zvao muriju i rekao im sta se dogada i dao im regu.Pratio sam ga dok ga nisu na blokadi zaustavili..Iste veceri,sef policije u Sibeniku (inace stani gost u klubu di sam radio) je dosao sav nadrkan i bjesan ko pas.Rekao je da nakon sto su tipa odveli u stanicu i uzeli podatke,neki njegovi se nisu mogli suzdrzat pa su tipa stisnuli.Uglavnom,tip je Srbin,32 godine,povratnik,rekao im je da nije sam u tome i da je sve ovo tek pocetak.Pocetak cega,nije stigao reci,jer je "odnekud" stigao telefonski poziv i naredenje da ga se odmah pusti jer tip ima Diplomatski imunitet. Jos bi decki to nekak i sazvakali da tog ljeta jedan od vatrogasaca nije poginuo.A sef stanice nam je rekao i da stalno dobivaju od naroda informacije da to rade Srbi povratnici,i naveo je par primjera gdje plane pozar na par mjesta odjednom,potpuno nepristupacna i medusobno udaljena par stotina metara,i uvijek kad puse vjetar.Zanimljivo jel da ? Dokle god mi u svojoj Hrvatskoj,jer,Hrvatska je zemlja Hrvata,a ne Srba, i ostalih,necemo cijeniti i cuvati sebe i svoje,nemremo ocekivati da ce nas drugi cijeniti i postivati,a samim tim i OSTAVITI HRVATSKU I HRVATE NA MIRU..Da sam u mogucnosti,otvorio bi sezonu lova,na tu stoku,ali mi za njih nebi trebala ni marica ni lisice nego plasticne vrece,da se po toj vrucini ne usmrde,i veza U DHL-u da ih vratim u njihovu omiljenu " Ko nas bre zavadi" "Otadbinu".Onog pizdeka Tita bas i ne volim previse ali ima nesto njegovo sto cijenim iznad svega :Tude necemo-svoje nedamo.Da bar danas tako razmisljaju i ovi nasi foliranti od politicara,bilo bi puno manje pozara.
Kaligula je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-08-06, 17:32   #23 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: Kaligula
Da sam u mogucnosti,otvorio bi sezonu lova,na tu stoku,
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 02:41   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase

...ko je zapalio zito?...pa Srpski student, naravno....zar treba uopCe odgovor na ovo pitanje, ne?;D
Serbo_Croatian je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 17:48   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
splicanin se izdvaja iz mase

tvrdnje,dan nas neko mrzi pa nam pali,nemaju veze s mozgom...zato ce nam se to stalno dogadjat dok neshvatimo da iskljucivo palimo sami sebi i to mjestani tih krajeva iz raznoraznih pohlepnih razloga...neki zapale slucajno a uglavnom se pali namjerno,nemisleci da se moze otet kontroli..nekima triba trava,nekima triba drvo za ogrijev zimi,jer ga posli pozara ostane masu,nekima triba da to vise nebude zeleni pojas,neki pale jer je svadjen sa susidom a bas su mu tamo masline,neki su jednostavno munjeni a takvih je masu po tim mistima,neki bi se bavili ovcama,nekima je onda lakse doc do njihovih parcela i tako ima razloga onoliko koliko ljudi u tim podrucjima...pozari ce gorit sve do tada dok neshvatimo i sami sebi priznamo da nije uzrok baceni opusak iz auta...probajte ispec komad mesa a potpalit sa opuskom,sve ce vam bit jasno..
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 08:21   #26 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika ledena_boginja

Datum registracije: 19-04-07
Godina: 19
Poruka: 12
ledena_boginja se izdvaja iz mase

Ne znam jesu li požari podmetnuti ili ne, ali ovdje u Dubrovniku je stanje već alarmantno. A ako netko uistinu jest podmetnuo sve požare, vjerujem da sad sa zadovoljstvom gleda kako nam sve gori - Župa, Konavle, Mokošica... Samo se pitam kad će ovo prestati, i što će uopće ostati nakon prokletog požara.

Zadnji Uredio ledena_boginja : 06-08-07 u 08:23.
ledena_boginja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 10:59   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,542
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

ne mogu opisati koliki gnjev osjećam , i ne mogu shvatiti sklop koji pokreće takvog bolesnika ,a i fali mi riječ kojom bi ga mogla okarakterizirati.. imam osjećaj da bi ga mogla mrtva-hladna pregaziti da naletim na njega i to se još vratiti u rikverc za svaki slučaj
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 13:25   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 34
Poruka: 540
sven0429 se izdvaja iz masesven0429 se izdvaja iz mase

haj! Tko pali pitate ?! Bogami ima i srba tj. četnika koji pale, ima još onih koji se nemogu pomiriti da imamo Hrvatsku državu pa nam rade sranja. Ne kažem da su to srbi ali neprijatelji države svakako. kazne?! smiješne, neću ništa drugo reći...
sven0429 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 13:28   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ja znam samo da su koze krive i bivša vlast. Pas mater komunjarskim kozama
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 15:57   #30 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sven0429 Pogledaj Poruke
haj! Tko pali pitate ?! Bogami ima i srba tj. četnika koji pale, ima još onih koji se nemogu pomiriti da imamo Hrvatsku državu pa nam rade sranja. Ne kažem da su to srbi ali neprijatelji države svakako. kazne?! smiješne, neću ništa drugo reći...

Nešto ovako besmisleno odavno nisam pročitao....

Majko moja mila...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pozari

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
smiješni grafiti HornedRapid Vicevi i Smiješni Tekstovi 19 23-06-08 18:27

Trenutno vrijeme na forumu: 06:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111