Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Tko pali požare? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ledena_boginja Ne znam jesu li požari podmetnuti ili ne, ali ovdje u Dubrovniku je stanje već ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-08-07, 17:29   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,159
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar
Re: Tko pali požare?

Citat:
Pravi autor: ledena_boginja Pogledaj Poruke
Ne znam jesu li požari podmetnuti ili ne, ali ovdje u Dubrovniku je stanje već alarmantno. A ako netko uistinu jest podmetnuo sve požare, vjerujem da sad sa zadovoljstvom gleda kako nam sve gori - Župa, Konavle, Mokošica... Samo se pitam kad će ovo prestati, i što će uopće ostati nakon prokletog požara.
zao nam je..
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 19:32   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 34
Poruka: 538
sven0429 se izdvaja iz masesven0429 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Nešto ovako besmisleno odavno nisam pročitao....

Majko moja mila...
pa prijatelju koliko vidim ti si s mora pa procijeni tko pali u tvom dvorištu!
Mislim da ti sigurno ne pališ pod svojim prozorom, procijeni onda tko podmeće požare!
sven0429 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 20:27   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 171
ivana-du se izdvaja iz mase

damfisk da si prozivio ovo sto smo mi u dubrovniku zadnja tri dana nebi pricao takve nabuloze... naravno da pale srbi, malo je prevelika slucajnost da zadnjih par godina pozari pocnu 3 ili 4.8, pred dan Domovinske zahvalnosti.
ivana-du je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 20:28   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

pa vidi ti zanimljive koincidencije hm
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 20:28   #35 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,850
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma Srbi, tako je...

U pravu ste!!

Mislim da su Srbiji čak postoji tajna teroristička organizacija SOPP (Srpski Otadžbinski Paljenički Pokret)

Citat:
Pravi autor: sven0429 Pogledaj Poruke
pa prijatelju koliko vidim ti si s mora pa procijeni tko pali u tvom dvorištu!
Mislim da ti sigurno ne pališ pod svojim prozorom, procijeni onda tko podmeće požare!
Veličanstvena logika!

Ne palim ja - znači, mora da su Srbi (ili neki drugi antihrvatski elementi)

Pošten Hrvat i katolik nikako ne može zapalit vatru. Bože sačuvaj... Paljenje vatre neprispodobivo je državotvornom hrvatskom biću...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT

Zadnji Uredio damfisk : 06-08-07 u 20:31.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 20:30   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

heheheheheheh lol
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 20:52   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-08-07
Godina: 23
Poruka: 5
sorbonne se izdvaja iz mase

koliko znam, u dubrovniku je pozar u Župi dosao iz hercegovine a cisto sumnjam da su oni to namjerno napravili... vecina ih ima familiju u dubrovniku
a za prvi pozar kriv je neki covijek koji je zapalio kontenjer izmedu dva nebodera
sorbonne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 07:38   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 34
Poruka: 538
sven0429 se izdvaja iz masesven0429 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ma Srbi, tako je...

U pravu ste!!

Mislim da su Srbiji čak postoji tajna teroristička organizacija SOPP (Srpski Otadžbinski Paljenički Pokret)

Veličanstvena logika!

Ne palim ja - znači, mora da su Srbi (ili neki drugi antihrvatski elementi)

Pošten Hrvat i katolik nikako ne može zapalit vatru. Bože sačuvaj... Paljenje vatre neprispodobivo je državotvornom hrvatskom biću...

Nisam rekao da su isključivo srbi palili ! ima slučajnih požara to svakako, ima onih koji su i oni podmetnuli ali do sada je na desetke ljudi ulovljeno koji su potpaljivali, i to ne slučajno nego namjerno! Bilo kako bilo dolje sve gori, i to svake godine u isto vrijeme, u špici turističke sezone! Onaj tko kaže da je to slučajno taj je lud! A ti brate uzmi to kako hočeš....
sven0429 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 11:56   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 171
ivana-du se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sorbonne Pogledaj Poruke
koliko znam, u dubrovniku je pozar u Župi dosao iz hercegovine a cisto sumnjam da su oni to namjerno napravili... vecina ih ima familiju u dubrovniku
a za prvi pozar kriv je neki covijek koji je zapalio kontenjer izmedu dva nebodera
da iz hercegovine, srpskog dijela... po tome onda ni 91 nismo napadnuti od tamo, jer svi imaju familiju ovamo
ivana-du je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 12:29   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ivana-du Pogledaj Poruke
da iz hercegovine, srpskog dijela... po tome onda ni 91 nismo napadnuti od tamo, jer svi imaju familiju ovamo
Hercegovina srpski dio? Pa ti zbilja nisi dobro... Nego da se vratim na temu,tko pali požare?Požari koji su prijetili Dubrovniku podmetnuti su iz susjedne zemlje na samoj granici a onda se proširio i na RH teritorij.A ovi ostali požari su slučajno izazvani ili namjerno zbog ishrane ovaca.Nema se tu šta puno raspravljati,ako uhvate piromana strpaju ga u zatvor na 3-4 god. a kad izađe svaki mu mjesec skidati s plaće da otplati štetu.Ne znači da samo Srbi pale ali za požar kod Dubrovnika krivi su upravo oni.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pozari

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
smiješni grafiti HornedRapid Vicevi i Smiješni Tekstovi 19 23-06-08 18:27

Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108