| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Varaždin u Društvo forumu; U najboljoj lasvegaškoj maniri vlasti iz Varaždina nakanili su napraviti mini-Hrvatsku. S izraelsko-mađarskom investicijskom grupom dogovaraju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Photoshop freak | Varaždin U najboljoj lasvegaškoj maniri vlasti iz Varaždina nakanili su napraviti mini-Hrvatsku. S izraelsko-mađarskom investicijskom grupom dogovaraju gradnju goleme makete koja bi europskim turistima u tranzitu na Jadran prikazivala Hrvatsku u malom. Ondje bi usitnjeni bili nacionalni parkovi, morski i zimski sadržaji poput nedavno revitaliziranog Sljemena, povijesne znamenitosti poput Dubrovačkih zidina, Dioklecijanove palače i Kninske tvrđave. više o tome...
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Varaždin bas idem danas malo razgledat stadion...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-06 Godina: 18
Poruka: 1
![]() | Re: Varaždin Obožavam Varaždin i nadam se da ga nikad neću napustit. Jedino, u Varaždinu ima velikih problema kaj se tiče izlazaka. Mnogi se na to žale. Ja velim: "Kak si sam napraviš, tak ti je!". Zato je meni vani u 80% slučajeva zakon. |
| | |
![]() |
| Tagovi: varazdin |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.

:

eace