| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Varaždin u Društvo forumu; kaj niko od vas nije nikad bil f čakofcu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Varaždin Ja ću još malo pa se zaputit za Varaždin, imam prijateljicu tamo, a pošto imam slobodan vikend, mal u goste. Nisam još nikad bila u Varaždinu samom, uvijek u proputovanju.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Varaždin A evo stigla ja već doma. bilo nam dobro tamo, bili na dvije cuge, u 12 već bio fajront u kafu tom di smo bili (zove se Afrika), al dobro. Danas smo mal po centru prošetali. Lijep gradić, sam da ne piri vjetar ko lud ![]()
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Varaždin Ma nama bilo najtaman ovak. Afrika je taman bila tamo kod zgrade njihove pa smo ošli gore, popili po još koje pivo i u krevet. Stari smo mi za cjelonoćni izlazak .
| | |
| | #27 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Varaždin afrika paprika hehehe..na Banfici......to ti je kafic za dvocijevke....pedercici i lezbace...drzi ga moj dobar poznanik...Edo dvocijevka.... stari...no je...bas ste prestari.... ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a Zadnji Uredio VanderHook : 08-01-07 u 12:19. |
| | |
![]() |
| Tagovi: varazdin |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:40.