| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Virovitica u Društvo forumu; pharaon a gdje ti radis???? ja sam iz jednoga mjesta blizu vtc... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virovitica Bio sam sa frendovima u Virovitici išli na road trip, tek toliko da malo razgledamo, napijemo se subotu (ili je bio petak) navečer i upoznamo ljude. Ok, ekipa... također sam upoznao jednu simpatičnu curu, pa mi je bilo žao što sam vjeran (pristojno me odjebala)... ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| next best thing | Re: Virovitica evo malo slika danas uslikanih na Virovitičkim ribnjacima, udaljeni su možda 5 km od grada, često okupljalište za roštiljanja i vožnju biciklima, priroda je krasna (samo su ljudi vrlo nekulturni i bacaju smeće).
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Virovitica predobre slike
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virovitica A ima Virovitičana ima, super slike.... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| next best thing | Re: Virovitica evo još malo mojih fotki od nedelje sa virovitičkih ribnjaka ![]() ako netko hoće koju veliku neka se javi na pp ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: virovitica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:25.

užiajte.