Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi VUkovar u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Servant Giant i srbija vu, upozoreni ste! Citat: Pravi autor: fat_boy_slim ZADNJE UPOZORENJE!!!!...NEMA VRIJEĐANJA eo kak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-11-07, 22:51   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,541
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima
Re: VUkovar

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Giant i srbija vu, upozoreni ste!
Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
ZADNJE UPOZORENJE!!!!...NEMA VRIJEĐANJA
eo kak ste blagi ja bi te njihove postove prepravila u cvijetiće i leptiriće ... malo oblačića i sunce , gore desno , kako se smije

..prema vukovaru i vukovarčanima osjećam strahopoštovanje i nema riječi kojom bih opisala suosjećanje i divljenje prema vama ... čvrsto , hrabro iz razrušenih srca , obitelji , domova ,dubokih duševnih rana , gradite ponovo svoj grad i vjeru u ljude
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 22:56   #12 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,915
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
eo kak ste blagi ja bi te njihove postove prepravila u cvijetiće i leptiriće ... malo oblačića i sunce , gore desno , kako se smije
FBS&Servant Milostivi!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 23:01   #13 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:

..prema vukovaru i vukovarčanima osjećam strahopoštovanje i nema riječi kojom bih opisala suosjećanje i divljenje prema vama ... čvrsto , hrabro iz razrušenih srca , obitelji , domova ,dubokih duševnih rana , gradite ponovo svoj grad i vjeru u ljude
i ja bi ih prepravio također mišić ali nisam mod za ovaj dio foruma

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
FBS&Servant Milostivi!
ma nismo...samo se tako češljamo
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 14:21   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

:EEK! Jel on to meni da ne serem.??????? joj ej znaš šta....ma neću se spuštat na tvoju razinu,a i nesmijem da me ne otpile radi tebe.eto vidiš-ti si primjer da je to istina.to je samo sitnica što mi je ispričala šta rade....ma joj... kako si me naživcirao i tako mi žao što se nalazim ovdje pa nesmijem psovati i vrijeđati te...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 14:41   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Ja ono što mislim i kažem, stoga...

Svejedno, ispričavam se zbog grubih riječi. Ali i dalje stojim iza svojih riječi.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 14:58   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase

nadam se da si skužio da sam mislila na kolegu srbija vu. a ja da sam napisala šta mislim za njega,izbacili bi me sa foruma...ufffff. i tko mu je dao uopće da smije staviti takvo ime na forumu?????
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 15:01   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
nadam se da si skužio da sam mislila na kolegu srbija vu. a ja da sam napisala šta mislim za njega,izbacili bi me sa foruma...ufffff. i tko mu je dao uopće da smije staviti takvo ime na forumu?????
Jesam. A ovog srbija vu trebaju izbaciti. Njegov nickname je sprdnja prema svim vukovarcima. To što sam ja bio stavio muhamedovu sliku s bombom na turbanu, je provokacija i vrijeđanje. A srbija vu nije? Ccccc ljudi moji, ljudi...
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 15:11   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

istina...divim se takvim ljudima koji imaju muda,stvarno što kažeš-to je pljuvanje po narodu koji je izginuo,koji je izgubio djecu,roditelje...ma strašno nešto. i onda kad ti neko kaže-pa nije on kriv,on je bio djete kad je bio rat,njegovi nisu takvi,njegovi nisu bili u ratu....moš se misliti. svaka čast izuzetcima i ne želim sve gurati u jednu košaru,ali brate mili šta si pojedini dopuštaju pa to je strašno...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 15:42   #19 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Potpisujem.

A kaj se tiče ovoga Srbija - vu i sličnih provokatora, to rade jer puštamo, mi ( Hrvati općenito) smo ti koji uvijek gledamo da smo fini i pošteni, da ne uvrijedimo druge, koji pazimo i gledamo...i onda dođe neko balavo, neodgojeno derište i mi smo svi u šoku.
Damo se jebat ne samo sami sebe, nego puštamo i druge da nas jebu. Uvijek!
Milion podjela je između nas, a ujedinimo se samo kad nam sve dođe do grla. Žalosno.
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 15:45   #20 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Slažem se Dorina.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vukovar

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110