| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi VUkovar u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Servant Giant i srbija vu, upozoreni ste! Citat: Pravi autor: fat_boy_slim ZADNJE UPOZORENJE!!!!...NEMA VRIJEĐANJA eo kak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VUkovar eo kak ste blagi ja bi te njihove postove prepravila u cvijetiće i leptiriće ... malo oblačića i sunce , gore desno , kako se smije ![]() ..prema vukovaru i vukovarčanima osjećam strahopoštovanje i nema riječi kojom bih opisala suosjećanje i divljenje prema vama ... čvrsto , hrabro iz razrušenih srca , obitelji , domova ,dubokih duševnih rana , gradite ponovo svoj grad i vjeru u ljude
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VUkovar Citat:
ma nismo...samo se tako češljamo ![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: VUkovar :EEK! Jel on to meni da ne serem.??????? joj ej znaš šta....ma neću se spuštat na tvoju razinu,a i nesmijem da me ne otpile radi tebe.eto vidiš-ti si primjer da je to istina.to je samo sitnica što mi je ispričala šta rade....ma joj... kako si me naživcirao i tako mi žao što se nalazim ovdje pa nesmijem psovati i vrijeđati te... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: VUkovar Jesam. A ovog srbija vu trebaju izbaciti. Njegov nickname je sprdnja prema svim vukovarcima. To što sam ja bio stavio muhamedovu sliku s bombom na turbanu, je provokacija i vrijeđanje. A srbija vu nije? Ccccc ljudi moji, ljudi... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: VUkovar istina...divim se takvim ljudima koji imaju muda,stvarno što kažeš-to je pljuvanje po narodu koji je izginuo,koji je izgubio djecu,roditelje...ma strašno nešto. i onda kad ti neko kaže-pa nije on kriv,on je bio djete kad je bio rat,njegovi nisu takvi,njegovi nisu bili u ratu....moš se misliti. svaka čast izuzetcima i ne želim sve gurati u jednu košaru,ali brate mili šta si pojedini dopuštaju pa to je strašno... |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VUkovar Citat:
A kaj se tiče ovoga Srbija - vu i sličnih provokatora, to rade jer puštamo, mi ( Hrvati općenito) smo ti koji uvijek gledamo da smo fini i pošteni, da ne uvrijedimo druge, koji pazimo i gledamo...i onda dođe neko balavo, neodgojeno derište i mi smo svi u šoku. Damo se jebat ne samo sami sebe, nego puštamo i druge da nas jebu. Uvijek! Milion podjela je između nas, a ujedinimo se samo kad nam sve dođe do grla. Žalosno.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vukovar |
« Korčula+turizam
|
Zaprešić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:39.

ja bi te njihove postove prepravila u cvijetiće i leptiriće ... malo oblačića i sunce , gore desno , kako se smije