| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi VUkovar u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Giant Evo ovako, ti si musliman. Nije me briga, jer ja tu karikaturu ne smatram provokacijom. Tvoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| eXt | Re: VUkovar Citat:
Daj čovječe ti si skroz kontradiktoran! Adolonu govoriš o nekoj iskompleksiranosti, i provokaciji a ti sam sebe izdvajaš. Rekao si svoje i ne moraš se ponavljat. A i kad si već počeo onda se drži ovog:
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VUkovar Citat:
Isto bi bilo da sam ja Isusa prikazao kao recimo pedofila...ali mi ne pada na pamet pasti na razinu na koju si se ti spustio...zato mi molim te ne pametuj da to nije bilo vrijeđanje... Kao što je rekao Damfisk...njegov nick nikog ne vrijeđa...ako nisi upoznat Srbija je ime države na Balkanu...koja postoji htio ti to ili ne... Dok Vu može biti bilo što....samo zbog tog mu ne možeš dat bann... I ustvari jebe mi se za njega...smeta me jer očito ne shvaćaš zašto si dobio bann... A ovo za ljubitelji srba neću ni komentirat...na ovom forumu sam upoznao ljude iz Srbije s kojima bih prije popio kavu i uživao nego popričao jednu pametnu s tobom... Možda ćeš shvatiti zašto kada ti udari u glavu spoznaja da nisu svi Srbi krivi za rat i da nisu svi sudjelovali u zločinima...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... Zadnji Uredio Adolon : 18-11-07 u 18:49. | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VUkovar Citat:
Dobro, čovječe je li ti znaš čitat? "vu srbija" možda znači "vukovar srbija" a isto tako možda znači i "vukašin srbija" ili "Veličković Uroš Srbija" ili "vrlo uspješna srbija" E pa ovo možda nije dovoljno da čovjek dobije bann. Pravila foruma su jasna, i po pravilima foruma on zbog toga ne može dobit bann. Je li ti to razumiješ? To što tebi smeta riječ "srbija" i što je ne može vidjet je isključivo tvoj problem. Ali, ti taj problem možeš vrlo lako riješit - nemoj dolazit na forum, i nećeš morat gledat tu riječ. Taj forumaš "vu srbija" nije prekršio nije jedno pravilo foruma, i zbog toga ne može dobit bann. To što on tebi ide na živce još uvijek nije kršenje pravila foruma. Kužiš li sada?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #35 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Citat:
Citat:
Je li potrebno crtat?Zadnji Uredio daidza : 18-11-07 u 18:55. | ||
| | |
| | #36 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VUkovar Dječače dragi, ti pojma nemaš o čemu trkeljaš.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Razumiješ? Kada kažeš za vas muslimane stavljaš u isti koš preko milijardu ljudi koji su muslimani...sigurno misliš da ja prek kompom sad sjedim s turbanom na glavi istodobno izvikujući ALAHU EKBER dok mašem sabljom...svašta...čisti primitivizam... Oću branit muslimane...znaš zašto...zato jer se moj otac doselio u hrvatsku 1980ih godina...ovdje je počeo radit i ovdje ostao.. Kad je počeo rat prijavio se kao dragovoljac i bio na svim većim ratištima preko 3 godine...branio je Dubrovnik, bio je u Orašju...zato mi nemoj tu pričati da TI "znaš" kakvi su to muslimani...jer istodobno vrijeđaš i mog oca koji je hvala Bogu preživio strahote rata i danas se liječi jer ima PTSP...on je branio tu državu u kojoj sada i sam živiš...i tko si ti da ga sad vrijeđaš samo zato jer je druge vjere...zato mi molim te ne pametuj... Koja je to razina? To je samo karikatura? Pa i kukasti križ je samo znak pa svi znamo šta predstavlja... Eto vidim da si u nemogućnosti shvatiti neke osnovne stvari pa je i ova rasprava zapravo besmislena... Citirat ću damfa da ne smišljam nešto novo jer je sve rekao...:
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... Zadnji Uredio Adolon : 18-11-07 u 19:05. | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 13-01-08 Godina: 38
Poruka: 23
![]() | Re: VUkovar Citat:
To je valjda bolest nas hrvata ili je pak vrlina koja nas počesto košta!! Neznam kako bih to definirao, ali u tvojoj tezi ima definitivno istine!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vukovar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:41.

Je li potrebno crtat?