Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi VUkovar u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Giant Evo ovako, ti si musliman. Nije me briga, jer ja tu karikaturu ne smatram provokacijom. Tvoj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-11-07, 18:45   #31 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,129
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: VUkovar

Citat:
Pravi autor: Giant Pogledaj Poruke
Evo ovako, ti si musliman. Nije me briga, jer ja tu karikaturu ne smatram provokacijom. Tvoj problem ako si malo iskompleksiran.

Šta misliš da je neki vukovarac vidio nickname onog... mene taj nickname podsjeća na vukovar srbija i to svakoga podsjeća na isto. A takav nickname u meni budi osjećaje. Slušao sam ja svakakve priče i neke od izjava vodećih srba na teritoriju istočne slavonije. Moje je naselje ono govno od šešelja htjelo: "...višnjevac i josipovac kao šećer na kraju" i zato mi nemoj tu neke muslimane praviti herojima. Takvo nešto čuti nakon 17 godina i živjeti pored srba u tom istom naselju je jadno. A onda mi neki... ne smijem svoju ljutnju iskalit provocira sa vu srbija i još podjebava o tome kako moram doći u vukovar pa ću vidjet. Ma što ću ja to vidjet?! A šta i da dođem? Takve me izjave živciraju i sada stvarno shvaćam kako je vukovarcima. Definitivno suosjećam s njima. A tebi smeta bomba na turbanu?! Pa ovo je demokracija, čovječe. Ah da, ja zaboravio. Ipak je to samo na papiru.
Tko si ti da govoris u ime ostalih?

Daj čovječe ti si skroz kontradiktoran! Adolonu govoriš o nekoj iskompleksiranosti, i provokaciji a ti sam sebe izdvajaš.

Rekao si svoje i ne moraš se ponavljat.

A i kad si već počeo onda se drži ovog:

Citat:
Ovu temu prepuštam naivcima i ljubiteljima srba.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 18:46   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Evo ovako, ti si musliman. Nije me briga, jer ja tu karikaturu ne smatram provokacijom. Tvoj problem ako si malo iskompleksiran.

Šta misliš da je neki vukovarac vidio nickname onog... mene taj nickname podsjeća na vukovar srbija i to svakoga podsjeća na isto. A takav nickname u meni budi osjećaje. Slušao sam ja svakakve priče i neke od izjava vodećih srba na teritoriju istočne slavonije. Moje je naselje ono govno od šešelja htjelo: "...višnjevac i josipovac kao šećer na kraju" i zato mi nemoj tu neke muslimane praviti herojima. Takvo nešto čuti nakon 17 godina i živjeti pored srba u tom istom naselju je jadno. A onda mi neki... ne smijem svoju ljutnju iskalit provocira sa vu srbija i još podjebava o tome kako moram doći u vukovar pa ću vidjet. Ma što ću ja to vidjet?! A šta i da dođem? Takve me izjave živciraju i sada stvarno shvaćam kako je vukovarcima. Definitivno suosjećam s njima. A tebi smeta bomba na turbanu?! Pa ovo je demokracija, čovječe. Ah da, ja zaboravio. Ipak je to samo na papiru.
Evo ovako...ja nisam iskompleksiran nego sam dovoljno inteligentan da razlučim izravnu uvredu kada je vidim. Ti si tom karikaturom uvijedio cijelu jednu vjeru ako ti slučajno nije jasno...
Isto bi bilo da sam ja Isusa prikazao kao recimo pedofila...ali mi ne pada na pamet pasti na razinu na koju si se ti spustio...zato mi molim te ne pametuj da to nije bilo vrijeđanje...

Kao što je rekao Damfisk...njegov nick nikog ne vrijeđa...ako nisi upoznat Srbija je ime države na Balkanu...koja postoji htio ti to ili ne...
Dok Vu može biti bilo što....samo zbog tog mu ne možeš dat bann...

I ustvari jebe mi se za njega...smeta me jer očito ne shvaćaš zašto si dobio bann...

A ovo za ljubitelji srba neću ni komentirat...na ovom forumu sam upoznao ljude iz Srbije s kojima bih prije popio kavu i uživao nego popričao jednu pametnu s tobom...
Možda ćeš shvatiti zašto kada ti udari u glavu spoznaja da nisu svi Srbi krivi za rat i da nisu svi sudjelovali u zločinima...
dok se pored mene budis ti...

Zadnji Uredio Adolon : 18-11-07 u 18:49.
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 18:48   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 461
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase

Vukovar znaj Zadar je uz tebe i uvik ce biti
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 18:50   #34 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:

Dobro, čovječe je li ti znaš čitat?

"vu srbija" možda znači "vukovar srbija" a isto tako možda znači i "vukašin srbija" ili "Veličković Uroš Srbija" ili "vrlo uspješna srbija"

E pa ovo možda nije dovoljno da čovjek dobije bann. Pravila foruma su jasna, i po pravilima foruma on zbog toga ne može dobit bann.

Je li ti to razumiješ? To što tebi smeta riječ "srbija" i što je ne može vidjet je isključivo tvoj problem. Ali, ti taj problem možeš vrlo lako riješit - nemoj dolazit na forum, i nećeš morat gledat tu riječ.

Taj forumaš "vu srbija" nije prekršio nije jedno pravilo foruma, i zbog toga ne može dobit bann. To što on tebi ide na živce još uvijek nije kršenje pravila foruma.

Kužiš li sada?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 18:53   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Evo ovako...ja nisam iskompleksiran nego sam dovoljno inteligentan da razlučim izravnu uvredu kada je vidim. Ti si tom karikaturom uvijedio cijelu jednu vjeru ako ti slučajno nije jasno...
Isto bi bilo da sam ja Isusa prikazao kao recimo pedofila...ali mi ne pada na pamet pasti na razinu na koju si se ti spustio...zato mi molim te ne pametuj da to nije bilo vrijeđanje...

Kao što je rekao Damfisk...njegov nick nikog ne vrijeđa...ako nisi upoznat Srbija je ime države na Balkanu...koja postoji htio ti to ili ne...
Dok Vu može biti bilo što....samo zbog tog mu ne možeš dat bann...

I ustvari jebe mi se za njega...smeta me jer očito ne shvaćaš zašto si dobio bann...
Danas postoje razne slike koje sprdaju kršćanstvo, razumiješ? Da ja sada za avatar stavim neku takvu, mogu se u 100 eura okladit da ne bi dobio ban. A za vas muslimane demokracija ne postoji. Na jednu karikaturu palite zastave i bacate kamenje. To govori kakvi su muslimani. Nemoj mi molim te ništa branit muslimane, ok? Ne kažem da su svi takvi, ali većina jest. I kakva to razina? To je obična karikatura. Kako ti to ne možeš shvatiti. I slobodno vi branite srbe, možete onog vu srbija staviti i za moderatora ako hoćete. Ne bi me začudilo.

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Dobro, čovječe je li ti znaš čitat?

"vu srbija" možda znači "vukovar srbija" a isto tako možda znači i "vukašin srbija" ili "Veličković Uroš Srbija" ili "vrlo uspješna srbija"

E pa ovo možda nije dovoljno da čovjek dobije bann. Pravila foruma su jasna, i po pravilima foruma on zbog toga ne može dobit bann.

Je li ti to razumiješ? To što tebi smeta riječ "srbija" i što je ne može vidjet je isključivo tvoj problem. Ali, ti taj problem možeš vrlo lako riješit - nemoj dolazit na forum, i nećeš morat gledat tu riječ.

Taj forumaš "vu srbija" nije prekršio nije jedno pravilo foruma, i zbog toga ne može dobit bann. To što on tebi ide na živce još uvijek nije kršenje pravila foruma.

Kužiš li sada?
A čitaš li ti? Lik je sam napisao da je iz vukovara Je li potrebno crtat?

Zadnji Uredio daidza : 18-11-07 u 18:55.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 18:56   #36 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
... A za vas muslimane demokracija ne postoji. Na jednu karikaturu palite zastave i bacate kamenje. To govori kakvi su muslimani...
Dječače dragi, ti pojma nemaš o čemu trkeljaš.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 19:03   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Danas postoje razne slike koje sprdaju kršćanstvo, razumiješ? Da ja sada za avatar stavim neku takvu, mogu se u 100 eura okladit da ne bi dobio ban. A za vas muslimane demokracija ne postoji. Na jednu karikaturu palite zastave i bacate kamenje. To govori kakvi su muslimani. Nemoj mi molim te ništa branit muslimane, ok? Ne kažem da su svi takvi, ali većina jest. I kakva to razina? To je obična karikatura. Kako ti to ne možeš shvatiti. I slobodno vi branite srbe, možete onog vu srbija staviti i za moderatora ako hoćete. Ne bi me začudilo.
Čekaj ali te slike je napravio netko drugi...i meni ne pada na pamet postati ih na forum...kad bi ja to napravio uvrijedio bih kršćansku vjeru i dobio ban...zasluženo
Razumiješ?

Kada kažeš za vas muslimane stavljaš u isti koš preko milijardu ljudi koji su muslimani...sigurno misliš da ja prek kompom sad sjedim s turbanom na glavi istodobno izvikujući ALAHU EKBER dok mašem sabljom...svašta...čisti primitivizam...

Oću branit muslimane...znaš zašto...zato jer se moj otac doselio u hrvatsku 1980ih godina...ovdje je počeo radit i ovdje ostao..
Kad je počeo rat prijavio se kao dragovoljac i bio na svim većim ratištima preko 3 godine...branio je Dubrovnik, bio je u Orašju...zato mi nemoj tu pričati da TI "znaš" kakvi su to muslimani...jer istodobno vrijeđaš i mog oca koji je hvala Bogu preživio strahote rata i danas se liječi jer ima PTSP...on je branio tu državu u kojoj sada i sam živiš...i tko si ti da ga sad vrijeđaš samo zato jer je druge vjere...zato mi molim te ne pametuj...

Koja je to razina? To je samo karikatura? Pa i kukasti križ je samo znak pa svi znamo šta predstavlja...

Eto vidim da si u nemogućnosti shvatiti neke osnovne stvari pa je i ova rasprava zapravo besmislena...

Citirat ću damfa da ne smišljam nešto novo jer je sve rekao...:

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Dječače dragi, ti pojma nemaš o čemu trkeljaš.
dok se pored mene budis ti...

Zadnji Uredio Adolon : 18-11-07 u 19:05.
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 19:20   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-02-07
Godina: 35
Poruka: 63
OGULINAC se izdvaja iz mase

pozdrav Vukovaru iz Ogulina
OGULINAC je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 22:05   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-01-08
Godina: 38
Poruka: 23
nigdimira se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Potpisujem.

A kaj se tiče ovoga Srbija - vu i sličnih provokatora, to rade jer puštamo, mi ( Hrvati općenito) smo ti koji uvijek gledamo da smo fini i pošteni, da ne uvrijedimo druge, koji pazimo i gledamo...i onda dođe neko balavo, neodgojeno derište i mi smo svi u šoku.
Damo se jebat ne samo sami sebe, nego puštamo i druge da nas jebu. Uvijek!
Milion podjela je između nas, a ujedinimo se samo kad nam sve dođe do grla. Žalosno.
Slažem se apsolutno s tvojom tezom!!
To je valjda bolest nas hrvata ili je pak vrlina koja nas počesto košta!!
Neznam kako bih to definirao, ali u tvojoj tezi ima definitivno istine!!
nigdimira je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 15:18   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,746
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Pozdrav svim Vukovarcima i Vukovaru. Uviek ćeš za nas Hrvate biti svetinja.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vukovar

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113