.bin bi ti triba imat svoj .cue fajl uz njega.... to se prži u Neru ili ako si već mazohist, instaliraj par onih "fenomenalnih, napravićemonoviformatfajlasamozatodamožemoprodatprogram" i mauntaj...
.bin i njegov .cue....Nero...![]()
Raspravljate o temi instalacija .bin file u Linux forumu, dio Računala foruma; Kako instalirati file sa .bin ekstenzijom? Pokusavao sam sa savjetima s interneta ali nikako ne ide. koristim Ubuntu Gutsy gibbon ...
.bin bi ti triba imat svoj .cue fajl uz njega.... to se prži u Neru ili ako si već mazohist, instaliraj par onih "fenomenalnih, napravićemonoviformatfajlasamozatodamožemoprodatprogram" i mauntaj...
.bin i njegov .cue....Nero...![]()
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....
Ej, nemam pojma o Linuksu.....samo da se zna, sori.....a možda je ista šema....![]()
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
Probaj koristiti u komandnoj liniji:naravno pikni ime iso file umjesto podebljanog.mount -o loop -t iso9660 -r cd_image.iso /mnt/cdrom
Zadnji Uredio _Aris_ : 08-03-08 u 14:41
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Nije ista shema kao u windowsima, ne pomazu ni nero ni daemon tools. Ali isto sam uspio iz terminala pokrenuti i to jedva. Cini se da je na linuxu falilo nesto slicno kao "dll" u windowsima. Ali eto sad radi. Hvala svima na pomoci![]()