Imam isti problem, stavio u biosu da boota s cda, stavim cd windowsa i ništa!Jednostavno nemogu, razne sam načine isprobavao
Raspravljate o temi Kako obrisati Linux UBUNTU?? u Linux forumu, dio Računala foruma; Imam problem ne mogu obrisat linux kako da ga obrišem??...
Imam isti problem, stavio u biosu da boota s cda, stavim cd windowsa i ništa!Jednostavno nemogu, razne sam načine isprobavao
Acronis Boot CD bootaj prije XP-a, u njemu formatiraj disk na koji će poslje ići XP.
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Probao sam izbrisati paticiju na kojoj je i kad ka ponovo palim
kompjuter pojavi se greška
A jeli ti čitaš google? Kada si instalirao ubuntu on je svoj grub odnosno boot loader instalirao na MBR. Naravno tu pretpostavljam da imaš dual boot xp/ubuntu. Nema ti veze kaj si isformatiral particiju. Nadaj se da nisi sjebo komp na taj način. Imaš li možda image od acronisa?
Trebal si napraviti repair instalaciju xp! Ubaciti xp instalacijski cd/dvd i bootati sa njega... I napraviti sljedeće:
http://www.compuforums.org/operating...t-removal.html
Naravno u biosu moraš namijestiti da ti je fist boot device dvd pogon. Inaće će se ponovo pokretati grub.
Jesi li maknuo/formatirao xp particiju?
Nakon kaj popraviš MBR instaliraj Disc Director ili Partition magic. I linuxovu particiju isformatiraj u NTFS.
Digni instalaciju xp, otvori recovery console i fixaj boot.ini.
To je to...
"Normal" is what everyone else is, and you are not.
ok rjršeno
postoji li neki drugi način???
Evo kako:Idete u onaj disk dje vam je Linux (ja možda grješim jer to radim u vezi dual boota)(dok ste u XP-u)
Ubacite cd linuxa i tražite na tome disku gje piše ubuntu.odatle odaberite Unistall.I jednostavno unistalirajte.Resetirajte komp i ako imate dual boot idite na Ubuntu.Pisaće nekakav eror ili slično.Ponovno resetirajte komp.Odaberite XP i u njemu radite npr.1 sat te ga ponovno resetirajte.I tadadada.Nema više linuxa.....
imam problem...već godinama radim u windowsima i super mi je...e sad sam dobila laptop kojemu je instaliran ubuntu linux...zanima me da li je ikako moguće rušit linuxe i instalirat windows xp ili home edition???