Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Nema panela

Raspravljate o temi Nema panela u Linux forumu, dio Računala foruma; Odnedavno sam stavia Xubuntu na komp... prije par dana otac mi gleda neke slike na komp-u i (po obicaju njegovom) ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Nema panela

Odnedavno sam stavia Xubuntu na komp...
    prije par dana otac mi gleda neke slike na komp-u i (po obicaju njegovom) ugasi komp doli na kućištu kad je pogleda slike
    naravno on nema pojma da se upravo nalazi u linuxu, njemu je to svejedno...bitno da moze pokvarit i otic
    kad sam drugi put upalia komp. vidim da nema panela...šok...
    nekako osposobim u opcijama da mogu uc u onaj meni i tako stisnem desni klik -> Settings -> Settings manager i onda triba kliknit na panel, kliknem i nista...ne reagira...sta se tu pokvarilo?
    jos nesto zasto mi se orage kalendar otvara pri pokretanju i di mogu to ugasit??
    kad minimiziram prozor zasto mi nestane, prije nije tako radia, nego ostane u panelu, dosta toga mi se samo poremeti u linuxu...ljudi pomozite

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Re: Nema panela

Hiti kompjutor kroz prozor van. Nije linux zate. Mislil sam ti to i prije reći...

Stvarno ne pušim foru da ti je tata nekaj pokvaril, nego si ti imal neku drkicu po stvarima o kojima nemaš pojma.

Pritiskom gumba na kučištu automatski se radi shut down u linuxu, windowsu, unixu i kojem god hoćeš... Bitno je da ti to matična ploča podržava.

Ajd budi iskren pa reci kaj si diral, možda ti budem znal pomoći.

Ovak more biti bilo kaj i ništa. Ak me razumiješ.

Ako stvarno neznaš kaj se dogodilo napravi reinstall:

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=152300

P.s. hrvatske ima preje**** podršku na ubuntu forumima. Malo njih tam saftaj, jer ovdje ti samo ja odgovaram na tvoje postove...

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Re: Nema panela

Citat Pravi autor: Ineluki Pogledaj Poruke
    Hiti kompjutor kroz prozor van. Nije linux zate. Mislil sam ti to i prije reći...

Stvarno ne pušim foru da ti je tata nekaj pokvaril, nego si ti imal neku drkicu po stvarima o kojima nemaš pojma.

Pritiskom gumba na kučištu automatski se radi shut down u linuxu, windowsu, unixu i kojem god hoćeš... Bitno je da ti to matična ploča podržava.

Ajd budi iskren pa reci kaj si diral, možda ti budem znal pomoći.

Ovak more biti bilo kaj i ništa. Ak me razumiješ.

Ako stvarno neznaš kaj se dogodilo napravi reinstall:

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=152300

P.s. hrvatske ima preje**** podršku na ubuntu forumima. Malo njih tam saftaj, jer ovdje ti samo ja odgovaram na tvoje postove...
    jbg...tek san poceja pomalo
    kako mozes uopce to rec

je majke mi oces da ti sliku stavin kako je prcka po kompu
    moze se ugasit, al mene su od pocetka ucili u skoli da valja ic na shut down umisto stiskat ko neandertalac po kucistu...
    nisan nista taka, kad sam ga upalia nesta mi je panel i ne mogu ga vratit ali sam napravia novi account sa novom sifrom i sad mi je tamo sve 5...
    reinstall necu radit jer sam ga nedavno stavia, neda mi se to radit kad sam stavia novi account...al nije mi jasno kako je nestalo...
    nazalost samo ti odgovaras...al vidin da ima podforum linux, pa racunam neko ce i odgovorit

Lajkaj nas na Facebooku