evo da i ja pomognem , koristim linux dugo i ako nekom slucajno zatreba neka pomoc tu sam....mada ste koliko vidim svi windowsashi
![]()
Raspravljate o temi Što je Linux? u Linux forumu, dio Računala foruma; Što je Linux? Linux je besplatan operativni sistem (UNIX klon), stvoren i razvijan ujedinjenim snagama InterNETa i tisuća hackera entuzijasta ...
evo da i ja pomognem , koristim linux dugo i ako nekom slucajno zatreba neka pomoc tu sam....mada ste koliko vidim svi windowsashi
![]()
Da, ali ima nekih koji planiraju isprobat linux. Kad dobim fedoru javim ti se ak budem imo kakvih problema...Pravi autor: death
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
ak nekom treba imam :
openSuSe 10
Mandriva 2006
Xandros 3.0
Kubuntu 5.10
Knoppix 4.0
Linspire 5.0.59
Ubuntu 5.04
osobno mi je Xandros super.... makar SuSe 10 rula, ali nikako da shvati da se spajam preko routera, pa ono.... Mandriva ja OK, ali niš posebno, recimo Xandros mi je jednostavniji za upotrebu....
BTW :: n00b sam kaj se tiče Linuxa, ali sam poskidao kaj se dalo.....
aha... Xandros mi je bolji....
kako ide ta instalacija win programa....jel to shljaka ili se to dokupljuje(da ti win programi rade)...
Postoje oni koji su skroz besplatni a postoje i trial koje možeš koristiti npr. 30 dana i onda moraš platit ako ga hoćeš nastavit koristitPravi autor: death
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
nismo se razumeli
u linspire (lindows) i xandros linunxima se mogu pokretati neki win programi, pa ja pitam silence-a kako mu to shljaka
imam ja i xp, uzelim se ponekad igrica![]()
Zadnji Uredio Gogy : 08-11-05 u 22:19
Aha, sorry, sad mi je neugodno![]()
Zadnji Uredio Gogy : 08-11-05 u 22:19
Radar404 <- moj blog