| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Linux Raspravljate o temi Što je Linux? u Nauči nešto više forumu; Ispričavam se, slučajno sam bio stiso edit umjesto quote u tvom postu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ispričavam se, slučajno sam bio stiso edit umjesto quote u tvom postu
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Banned | Citat:
Xandros mi je bolje sjeo... ali skino sam full verziju preko torrenta.... ustvari u svakom Linuxu možeš iskoristiti Crossover Office i Wine za pokretanje nekih Win programa.... pitanje je kaj ti treba.... meni se osobno SuSe daleko najviše sviđa, ali zbog sranja sa spajanjem na net (a ljen sam podešavat Linux ručno jer sam n00b), kao i zbog toga dau SVIM OSTALIM distribucijama se spajam bez beda.... koristim Xandros trenutno i mogu reći da mi je super... jedna stvar koja me nervira kod Linuxa je nedostatak fontova ... treba iz Win instalacije povlačit Arial i slične fontove koji su recimo standard na netu i tak to... ali i to sam sredio.... za n00ba mi ide prilično dobro.... | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-11-05
Poruka: 77
![]() | Citat:
| |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned | ja imam openSuSe 10 i to RC i konačnu verziju i Kinternet me jebe u mozak... prepoznaje DSL vezu, ali me jebe i neće se spojit ni za boga miloga... skinuo sam najnovije verzije jedno 6-7 distribucija i SVE najnormalnije rade sa mojim DSLom, osim naravno SuSe... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-05
Poruka: 63
![]() | ja koristim suse 10 i super ide nego koje vam se linux appz svidjaju i nedostaju vam u windows svijetu? meni su nezamjenjivi konqueror, amarok, kontact, nmap, gaim... Nego koga zanima mogucnost igranja win igrica na linuxu neka obrati paznju na novo izdanje cedege 5 www.cedega.com |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-11-05
Poruka: 77
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-01-05
Poruka: 63
![]() | Citat:
instaliraj pakete koje ti tu kaze. Izaberes xine engine uzivass ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: linux, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:44.