| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Linux Raspravljate o temi Što je Linux? u Nauči nešto više forumu; Šta je to eval kod linux suse? Evaluation? Čuo sam da je to komercijalna distribucija, nije vrag da je trial... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| V.I.P. Član | Šta je to eval kod linux suse? Evaluation? Čuo sam da je to komercijalna distribucija, nije vrag da je trial ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Banned | Citat:
![]() inače, imaš openSuSe, apsolutno isti ko i ovaj full, samo kaj nema Acrobat Reader, Flash player i još jedan ili dva programa... koje se skine za 10 minuta... | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
A koji je to što se skine za deset minuta? Trenutno skidam RedHat fedoru core 4... 2,6 GB ima...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-05
Poruka: 63
![]() | trebao si skinut suse eval. Fora je u tome da je to da isprobas, pa ako hoces kupis support i neku knjugu o tome. Linux ti ostane isti. Dakle eval=finalna verzija, samo je eto zovu eval. Nikad ne istice, nema neke registriaj pizdarije - nista! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned | openSuSe ti je isti, samo bez tih par stvari, ali zato imaš već 10.1 verziju planiranu... uglavnom je isti OS, samo kaj je ovaj kompletno open source... skidanje par programa i instalacija ti može biti dobra vježba... ja znam kolko sam se najebao sad nedavno dok sam pohvatao kak se kaj instalira... hvala bogu sad skoro sve distribucije imaju neki sustav koji to radi, ne moraš u konzolu... dok neki programi, kao recimo Firefox dolaze u installerima isto ko na Win... samo klikneš na instalacijski dio i poslje je potpuno isto ko Win... nek tako nastave i sa drugim stvarima i Linuxu se smiješi još bolja budućnost... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| V.I.P. Član | Sinut ću ja i suse eval do kraja... stiso sam pause ![]() Koja bi distribucija bila dobra za početak? Recite mi jel te linuxe teško instalirat? Neki kažu da je a neki da nije... I zadnje pitanje hoću moć instalirat linux da ne formatiram d particiju, nego da otkinem dio od C za linuxe i jel dosta linuxima 5gb (znam da je ali ipak )?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned | najbolje ti je napravit novu particiju samo za linux.... ako ćeš ga poslje brisat, kaj nije nemoguće, onda je najlakše samo formatirat tu particiju... također onda možeš koristit Linuxov file system umjesto NTFSa. 5 GB je sasvim dosta, od ponuđenih paketa prilikom instalacije ne moraš izabrati sve ![]() trenutno ti je instalacija Linuxa skoro isto ko i Windowsa... tu su stvarno napravili velike pomake... ja sad osobno imam Xandros 3.0 instaliran... ali sam isprobao 5-6 distribucija i sve imaju jednako laganu instalaciju.... opet naglašavam, napravi si posebnu particiju za Linux.... čisto ako nekaj zezneš, da si ne sjebeš Windowse... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ok, hvala na informacijama. Sad još samo moram čekat dok se skine.
| | |
| | #29 (permalink) |
| V.I.P. Član | Evo skinio sam .iso fajl linux RedHat Fedora Core 4 i sad pretpostavljam da trebam napravit neki bootabilni DVD al koje fajlove metnit? Trebam li cijeli taj .iso fajl što sam skinio stavit na DVD: iso.jpg ili nešto od ovoga iznutra? iso2.jpg
| | |
![]() |
| Tagovi: linux, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:53.