| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Linux Raspravljate o temi Što je Linux? u Nauči nešto više forumu; Citat: Pravi autor: silence pa ako je jedan .iso, onda ga sprži i there u go.... od svih distribucija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
Probo sam taj glavni iso raspakirat i onda ga stavit u dvd i onda se boota ali onak u command načinu... moram nešt upisat a ne znam šta, mislim da sam negdje pročito da se mora pokrenit pod folderom images/boot.iso upišem cd images i uđem u taj folder al kad onda upišem boot.iso onda mi kaže nešt, ne sjećam se šta uglavnom nije radilo... Kak se to radi majke ti...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews Zadnji Uredio Gogy : 19-11-05 u 21:49. | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Banned | Citat:
probaj alcohol 120% ili pod nerom daj opciju da je DVD - UDF.... i jedno i drugo bi ti trebalo sredit stvari... .iso ima nekig ograničenja.... i ako spržiš .iso fajl kao udf pod neorm, niš se neće dogodit.... spržio sam već par komada ![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-05 Lokacija: Rotterdam
Poruka: 390
![]() ![]() ![]() | Najjednostavnije ti je da kliknes desnim gumbom na taj *rar fajl i -open with nero burning rom,ostatak je na tebi da cekas dok se ne nareze. ![]() Sto se tice Linuxa,jednom sam instalirao Mandrake i nije mi se svidio jer mi je bio prespor. Tek poslije sam saznao da nema vise support i da je postao Mandriva. Imam SuSe 10,ali nikad vremena i volje da ga instaliram. Cuo sam da je Gentoo najbolji od svih,(barem sto se tice sigurnosti) samo ga je jebeno konfigurirati. Ja sam totalni n00b za linux. Jedna odlicna adresa u vezi Linux distribucija: http://distrowatch.com/ |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-05
Poruka: 63
![]() | Cuo sam da je Gentoo najbolji od svih,(barem sto se tice sigurnosti) samo ga je jebeno konfigurirati. vise manje svi su ok sto se tice sigurnosti ako si razuman (ne radis kao root, podesis firewall, iskljucis ssh i sl...) gentoo je kompleksan za instalirati ali ima ultra-detaljna uputstva, tako da instalacija nije problem. Gentoo ima drugi znacajku a ta ke da SAV svoj software kompajlira od nule - dakle sve optimizira za tvoj procesor. Dugo traje instalacija, ali je kao najbrzi. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ljudi ovo sve što ste rekli s Nerom sam probo al ne pali. U svakom pokušaju kaže da je iso prevelik. Uspio sam s Alcohol 120% ali kod instalacije mi javi grešku, kaže da nedostaje neki fajl... Ah neda mi se ponovo redhat skidat, koji je po vama najbolji... onak za univerzalno. Da nije pretežak za korištenje al ne ni da nema nikakve mogućnosti?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-05
Poruka: 63
![]() | korisnicka sucelja - KDE je dosta windows like, dosta user friendly i jaaako praktican, a Gnome je malo laksi na resursima i mrvicu manje user friendly od kdea, te nema sve featse KDEa. KDE takodjer puuuuno bolje izgleda ![]() Sto se tice cda - izgleda da ti se dogodila greska tijekom skidanja. Nisu svi download manageri sposobni prihvatit isoe od 4gb, te nekad naprave sranje... |
| | |
| | #40 (permalink) |
| V.I.P. Član | E hvala na informacijama, a ja budala baš moram počet skidat prije neg što saznam šta je kde a šta gnome...i počnem skidat ubuntu koji je gnome ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: linux, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:43.