Zašto, pa meni ugodnije preko ftp-a skidat... Torrenti me uvijek zajebavaju... neće krenit ovo ono....
Raspravljate o temi Što je Linux? u Linux forumu, dio Računala foruma; Pravi autor: lilo Sto se tice cda - izgleda da ti se dogodila greska tijekom skidanja. Nisu svi download manageri ...
Zašto, pa meni ugodnije preko ftp-a skidat... Torrenti me uvijek zajebavaju... neće krenit ovo ono....
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
ovisi kolko je seedova i kolko leechera.... ako je dobar odnos, idu jako brzo....
Ma ja sam našo neke torrente gdje ima puno seedova i leechera pa je opet trebalo pol sata da se nešt pokrene i onda počne 6 kb... ma bježi...Pravi autor: silence
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
ftp je ftp![]()
Tak je, uvijek sam sretan kad nađem nešto što mi treba na ftp-u.Pravi autor: Cyrus
![]()
Radar404 <- moj blog
Gogy,odi tu:
http://www.croportal.net/forum/showt...9196#post29196
i utipkaj sto te interesira.![]()
je je ftp je ftp ako ces naknadno provjerit md5sum...
bittorent rulzz!!!
Dobro Linuxe nije teško nać za download al zakon je ta stranica, dao sam ti tamo rep+Pravi autor: walker
Radar404 <- moj blog
Evo jedno extra glupo pitanje al šta mogu kad prvi put vidim linuxe. Šta mi treba da bi mogo napravit neki c++ programčić u kubuntu? Gdje pisati kod i kako kompajlirati kod u .exe?
Radar404 <- moj blog