| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Linux Raspravljate o temi Što je Linux? u Nauči nešto više forumu; heh...nema .exe u Linuxu..... naravno da ima nešto slično, ali ostavljam tebi da nađeš.... najbolje se uči kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Banned | heh...nema .exe u Linuxu..... ![]() naravno da ima nešto slično, ali ostavljam tebi da nađeš.... najbolje se uči kad sam zapneš za nešto i napraviš.... jebo knjige i sve ostalo (makar pomažu).. bitno je da ŽELIŠ nešto napravit i da ti je to cilj... e onda ćeš naći načina da to središ.... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| V.I.P. Član | Daj ti meni reci šta ima ako nema .exe i di se piše kod i jel treba kakvi kompajleri i to pa ću onda ja zapet ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Banned | imaš kompajler u svakoj distri..... dapače najjebeniji program za razvoj vlastitog koda po meni je kdevelop... http://www.google.com/search?hl=en&q...=Google+Search kratki pogle s googla.... makar koko znam svaka distra dolazi sa kmpajlerom, samo treba izabrat sve opcije za developemt kad se instalira.... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-05
Poruka: 63
![]() | kao sto je silence rekao, mozes pisati u kdevelopu. Dosta je dobar. kompajler moras snimit (iako najcesce vec dodje instaliran). Napravis source .c file i onda u shellu: gcc -o program program.c pokrenes s ./program ukratko to je to ![]() ako ti kaze da nema gcc, snimis ga s cda ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Što je Linux? Evo mene opet, ajd idem opet malo vidit šta ima na linuxu malo se zanimat za njega. E ovako. Bootam ja Kubuntu i idem malo švrljat... i odem tamo u onaj system centar ili kako se već to zove, i ne mogu ništa mijenjat nikakve opcije, kaže mi da kliknem dolje na tipku Administrator mode da si omogućim mijenjanje postavki. Ja stisnem na to i upišem password s kojim sam se logiro na Kubuntu pri ulasku ali ništa se ne promijeni, kao da sam pod password upiso bezveze skldflksdf tako je i kad upišem svoj pass koji sam upiso pri ulasku u kubuntu... Kak da to riješim?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Što je Linux? Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Što je Linux? Koju sam ja glupost ovdje napiso ovaj moj prošli post... nisam dobro pročito post... Imam instaliran Kubuntu, dakle pokrećem ga bez DVD-a... neće, ne znam u čemu je problem...
| | |
![]() |
| Tagovi: linux, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.

nisam dobro pročito post... Imam instaliran Kubuntu, dakle pokrećem ga bez DVD-a... neće, ne znam u čemu je problem...