Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Nauči nešto više > Linux
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Linux Raspravljate o temi Što je Linux? u Nauči nešto više forumu; heh...nema .exe u Linuxu..... naravno da ima nešto slično, ali ostavljam tebi da nađeš.... najbolje se uči kad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-11-05, 22:52   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
heh...nema .exe u Linuxu.....

naravno da ima nešto slično, ali ostavljam tebi da nađeš.... najbolje se uči kad sam zapneš za nešto i napraviš.... jebo knjige i sve ostalo (makar pomažu).. bitno je da ŽELIŠ nešto napravit i da ti je to cilj...

e onda ćeš naći načina da to središ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-11-05, 22:54   #52 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Daj ti meni reci šta ima ako nema .exe i di se piše kod i jel treba kakvi kompajleri i to pa ću onda ja zapet

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-11-05, 23:03   #53 (permalink)
Banned

silence
imaš kompajler u svakoj distri.....
dapače najjebeniji program za razvoj vlastitog koda po meni je kdevelop...

http://www.google.com/search?hl=en&q...=Google+Search

kratki pogle s googla.... makar koko znam svaka distra dolazi sa kmpajlerom, samo treba izabrat sve opcije za developemt kad se instalira....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-05, 00:30   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-01-05
Poruka: 63
lilo je zabranio reputaciju
kao sto je silence rekao, mozes pisati u kdevelopu. Dosta je dobar. kompajler moras snimit (iako najcesce vec dodje instaliran). Napravis source .c file i onda u shellu:

gcc -o program program.c

pokrenes s ./program

ukratko to je to

ako ti kaze da nema gcc, snimis ga s cda
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 19:17   #55 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Što je Linux?

Evo mene opet, ajd idem opet malo vidit šta ima na linuxu malo se zanimat za njega. E ovako. Bootam ja Kubuntu i idem malo švrljat... i odem tamo u onaj system centar ili kako se već to zove, i ne mogu ništa mijenjat nikakve opcije, kaže mi da kliknem dolje na tipku Administrator mode da si omogućim mijenjanje postavki. Ja stisnem na to i upišem password s kojim sam se logiro na Kubuntu pri ulasku ali ništa se ne promijeni, kao da sam pod password upiso bezveze skldflksdf tako je i kad upišem svoj pass koji sam upiso pri ulasku u kubuntu...

Kak da to riješim?

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 23:57   #56 (permalink)
Banned

silence

jesi instalirao ili bootao sa diska direktno?
ne možeš mjenjat account ako si booto s diska, kad niš nije zapisano na hardu...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 13:24   #57 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: silence
jesi instalirao ili bootao sa diska direktno?
ne možeš mjenjat account ako si booto s diska, kad niš nije zapisano na hardu...
Vidiš nisam, probat ću pa javim kak je prošlo

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 14:29   #58 (permalink)
V.I.P. Član

Koju sam ja glupost ovdje napiso ovaj moj prošli post... nisam dobro pročito post... Imam instaliran Kubuntu, dakle pokrećem ga bez DVD-a... neće, ne znam u čemu je problem...

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 15:01   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-02-06
Godina: 21
Poruka: 35
Dead se izdvaja iz mase

E da kad smo kod linux theme.Dal je kod kad radil u MIKROTIKU
Dead je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 22:24   #60 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

da napišem tutorial za instalaciju suse10.2 verzije
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: linux, sto

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37

Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114