Evo jedna stara...
CIMG1025.jpg
Ostale ne mogu staviti - "da me mama vidi"![]()
![]()
Raspravljate o temi Zrče u Ljetna brija - Jadran forumu, dio Noćni Život foruma; ima tko kakve fotke sa zrča, ja sam bio na papaya moto music festivalu...ovdje na moru mi je spor internet, ...
Evo jedna stara...
CIMG1025.jpg
Ostale ne mogu staviti - "da me mama vidi"![]()
![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
imaš kaj slika ekipe, cura![]()
ja sam bio prošli tjedan, ali nisam bio u stanju slikati![]()
Hej!
Meni je zrće fenomenalno. Bila sam prekjučer na arman van heldenu i bilo je jebeno. Imam upalu uha al nema veze
Volim tamo ić najviše u kalipso, ima tam jedan tako dobar plesačKad se uznoji lijepo ga je za vidjeti
Ove godine je isto jebeno u onoj Euforiji... Svaki dan je neki party pa je piće neko po 10 kuna. Velika fora i zanimljivo. Tako smo bile lude frendica i ja pa smo se popele na stup
Ugl - imam i slike, ali pošaljem kasnije.
Uglavnom na zrću je zakon![]()
stavit cu neke cim prije
E da, onaj plesač u Kalipsu je jeben latoa, jesi ga vidjela?
Ja imam sliku
Isto tako imam i slike nekih plesačica pa ću stavit... Samo za muškiće...![]()
Ajde stavi, ne znam na kojeg misliš... a volila bi znati![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Ma Zrče je iskreno pičkin dim, prenapuhano i isforsirano. Ideja usper, plaža dobro napravljena (čitaj umjetna), ima sadržaja....klubovi su isfucani, ali se pušta dobra mjuza i partiji su odlični, jer ekipa napravi atmosferu, ali najbitnije....na Zrču je 70% muškaraca i 30% žena, od tih 30% desetina super izgleda, ovo ostalo je bezveze, strankinje koje na ništa ne liče. Muškarci, za pedere dušu dalo, velika većina talijana metroseksulaca, svih fela.
Pogledaš Papaya, Aquarius ludnica, ekipa pleše....a kad se malo bolje zagledaš sve muškarci, kao da si na gay paradi.
....žrtva sam bludnih misli....