Stranica 2 od 10 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 99
Like Tree9Likes

Zrče

Raspravljate o temi Zrče u Ljetna brija - Jadran forumu, dio Noćni Život foruma; Prije par godina tamo je bilo super. Nije bilo toliko napuhano, bilo je manje ljudi i meni je zabava bila ...

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Re: Zrče

Prije par godina tamo je bilo super. Nije bilo toliko napuhano, bilo je manje ljudi i meni je zabava bila bolja. Sada mi je ok za koji izlazak ili kupanje, ali ne često kao prije.
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

Re: Zrće

da, zrće, ludilo, dečki ko blata, sida vreba na 300 metara

slažem se dadyml- kalipso i euforija su ok za heldena nisam htjela davat 200 kn (vele da i nije bilo tak super, ja bila na Murteru na Rushu za đabe, al je žestok frajer)

ali po mom mišljenju, za 3 dana dosadi, svaku večer ista spika, bzvz, da uvedu u svakom disku neki party, svaku večer malo različitije muzike bilo bi bolje, ali ionak sam bila u cugi ta dva dana pa....slike stavim
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Regularni forumas Avatar od korisnika Mekto
    Datum registracije
    26-09-07
    Poruka
    342
    Liked
    0 times

Re: Zrče

Citat Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
    Ma Zrče je iskreno pičkin dim, prenapuhano i isforsirano. Ideja usper, plaža dobro napravljena (čitaj umjetna), ima sadržaja....klubovi su isfucani, ali se pušta dobra mjuza i partiji su odlični, jer ekipa napravi atmosferu, ali najbitnije....na Zrču je 70% muškaraca i 30% žena, od tih 30% desetina super izgleda, ovo ostalo je bezveze, strankinje koje na ništa ne liče. Muškarci, za pedere dušu dalo, velika većina talijana metroseksulaca, svih fela.
    Pogledaš Papaya, Aquarius ludnica, ekipa pleše....a kad se malo bolje zagledaš sve muškarci, kao da si na gay paradi.
    ziva istina

ZRCE JE KATASTROFA!
    Bok buraz bok kada prdnem cujes rok

Starter
    Datum registracije
    27-08-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Wink Re: Zrće

Ljudi moji na Zrću je bilo tako dobreno... si vi znate kako je kad ste tamo... srečom ja imam vikendicu tamo pa svaki dan znam što znaći zabava, i ko za vraga našla sam si tamo posao!

prof. Foruma Avatar od korisnika denserica
    Datum registracije
    04-04-07
    Starost
    23
    Poruka
    1,449
    Liked
    12 times

Zrće u Bosni
    Dodane Slike Dodane Slike

Starter Avatar od korisnika linea
    Datum registracije
    25-01-08
    Starost
    29
    Poruka
    50
    Liked
    0 times

Ma dajte ljudi, pa vi sa ničim niste zadovoljni.......pa da vam netko ponudi put na Mjesec vi bi i tome našli manu. Ja bila ove godine na Zrču 5 dana, totalnog ludiranja, dobra ekipa, spiskali brdo love i bilo nam je super.

Starter
    Datum registracije
    16-09-08
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Kao prvo nemojte da s.e.rete pogotovo ONI koji nisu tamo bili. Kao drugo to je NAJBOLJE mjesto u Hrvatskoj za zabavu (već 4 godine za redom proglašavano)!!
    Dnevno na plaži zna biti i do 30000 tisuća mladih!!!Glazba je super tako da vi koji ste pisali da bi se trebela promjeniti vrsta glazbe pa koji je vama ljudi neče na Hrvatskoj ibizi svirat klasika ili Maja Šuput!! De skulirajte se malo ZRĆE je svjetski poznata destinacija za zabavu!!!

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Sasuke
    Datum registracije
    27-12-07
    Starost
    16
    Poruka
    754
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: linea Pogledaj Poruke
    Ma dajte ljudi, pa vi sa ničim niste zadovoljni.......pa da vam netko ponudi put na Mjesec vi bi i tome našli manu. Ja bila ove godine na Zrču 5 dana, totalnog ludiranja, dobra ekipa, spiskali brdo love i bilo nam je super.
    Kad si cura...
    Citat Pravi autor: vegem8 Pogledaj Poruke
    Kao prvo nemojte da s.e.rete pogotovo ONI koji nisu tamo bili. Kao drugo to je NAJBOLJE mjesto u Hrvatskoj za zabavu (već 4 godine za redom proglašavano)!!
    Dnevno na plaži zna biti i do 30000 tisuća mladih!!!Glazba je super tako da vi koji ste pisali da bi se trebela promjeniti vrsta glazbe pa koji je vama ljudi neče na Hrvatskoj ibizi svirat klasika ili Maja Šuput!! De skulirajte se malo ZRĆE je svjetski poznata destinacija za zabavu!!!
    To je hmm 30,000,000 o.o?
    Ako se tebi svida, nemora znacit da se svida drugima, sta fali klasici?
    Da budeš sretan, ne trebaš više imati, nego manje željeti.

Starter
    Datum registracije
    16-09-08
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Sasuke Pogledaj Poruke
    Kad si cura...

To je hmm 30,000,000 o.o?
    Ako se tebi svida, nemora znacit da se svida drugima, sta fali klasici?
    Pa je ali ako se njima ne sviđa nemoraju srati neke gluposti koje nisu istina!!

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Sasuke
    Datum registracije
    27-12-07
    Starost
    16
    Poruka
    754
    Liked
    0 times

Da, ako im se ne svida, hvalit ce i dizat to mjesto u nebesa... Bas ima logike...
    I smiri se malo, kak znas da su srali? Dokaži...
    Da budeš sretan, ne trebaš više imati, nego manje željeti.

Stranica 2 od 10 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku