evo nešto slika sa zrča)
Raspravljate o temi Zrče u Ljetna brija - Jadran forumu, dio Noćni Život foruma; heh... onaj ko nije bio mora otici, ja sam bio ovo ljeto 6 dana dole, predobro je!! sex,alkohol... baaa... bankrotiro ...
evo nešto slika sa zrča)
Jos nisam bio tamo al morat cu otic koji put!
And down the waterfall wherever it may take me..
Čudno...od 2008 pa do sad niko ne komentira Zrće, nikakvih slika...
Ja sam svake godine više puta u Novalji, al na Zrće ne idem...ja sam obiteljski čovjek!
Kad čovjek malo bolje pogleda te slike, stvarno je tamo pederbal. Na jednu ženu 100 muških...raj za žene...
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
ti nisi obiteljski covjek...ti si papucar
![]()
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
ne privlači me to ništa posebno
mislim da ima boljih i ljepsih mjesta za zabavit se jednako ako ne i bolje.
znojni,nauljeni likovi sa dvoznamenkastim brojem packova umjesto trbuha me ne privlače.
i'll pass.
< sa usana ću tvojih čitat priču svog života i neće biti boli, laži ni sramota.Budi za me tu, budi za me čist i kad budeš star meni bit ćeš isti! MOJ! ♥ >
Bio sam tamo prošlo ljeto, ništa posebno..
Previše razvikano, a zapravo nije ništa bolje od mnogih mjesta za izlazak duž jadranske obale.
I uglavnom tamo izlaze muški, kad sam ja bio bilo je sigurno 80% muških, znači automatski to nije to![]()
Meni osobno je puno bolji provod u Monviju u Rovinju![]()
Zrce je jedinstveno mjesto u hrvatskoj, bio sam u makarskoj, vodicama itd. ali nema afterbeach a do zrca, navecer bi bilo poluprazno da nema svijetski poznatih dj a. Svima koji spominju da im fali neka druga vrsta muzike mogu samo rec: not everybody understands house music it s a spiritual thing, a body thing a soul thing a![]()
zrce...oaza za pederaste, sve muskarac na muskarcu