| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi 2 on 1!!!!!! u Društvo forumu; Kratko. (samo u poruci) hehehe, šta jebote da radim? Postoji prilika da uletim dvama komadima, koje istini za volju imaju ... |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-03-08 Godina: 33
Poruka: 33
![]() | 2 on 1!!!!!! Kratko. (samo u poruci) hehehe, šta jebote da radim? Postoji prilika da uletim dvama komadima, koje istini za volju imaju bi- sklonosti! Ne pizdim nego se moja nedoumica komplicira jer jedna mi je vj. kuma a druga cura jako dobrog kompića. Shvaćate nedoumicu? Obje su za akciju, a šansa se automatski povećava da stvar procuri ako se dogodi... A sanjao sam takve stvari......... hahahaha! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-07 Godina: 23
Poruka: 132
![]() | Re: 2 on 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! komplicirana situacija... vjencana kuma, i prijateljeva cura? znaci zajeba bi zenu i prijatelja... ja se osobno nebi uvaljiva u sranja premda zvuci primamljivo svakako! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 242
![]() | Re: 2 on 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oke mozda ti sad zvuci izazovno i "vruce", ali ako to napravis, prilicno sam siguran da ces lupat glavom u zid kad te zena ostavi,a frend i kum premlate (to je najgori moguci slucaj, ali ipak je moguc) pa si sad razmisli dal ti se isplati
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2 on 1!!!!!! Čim si ti postavio pitanje da li da uletiš jednoj od njih i onda spomenuo BTW da su u pitanju vjenčana kuma i prijateljeva cura, mislim da se zapravo i nemamo kaj razgovarati i davati ti savjete kaj da radiš. Kaj ne? ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 07-04-08 u 18:25. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2 on 1!!!!!! moram si nać ovakve cool prijatelje ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: 2 on 1!!!!!! Ma samo uleti....jednom se živi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:15.