| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi 2 on 1!!!!!! u Društvo forumu; tako je... živi svaki dan života kao da ti je zadnji - jednom ćeš biti u pravu... |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2 on 1!!!!!! tako je... živi svaki dan života kao da ti je zadnji - jednom ćeš biti u pravu ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2 on 1!!!!!! ako uletiš-----onda ćeš ispasti najveći šljam i jadnik......zbog maštarije zabiti nož u leđa frendu i ženi???? I samim time što uopće pomišljaš na to ispadaš baš govno!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2 on 1!!!!!! al mi znamo bolje, zar ne ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 2 on 1!!!!!! Ne znam šta bi ti rekao....nadam se jedino da će ti kompić čim prije uvidjeti da mu ti nisi nikakav "jako" dobar kompić....a i nebi ti htio biti u koži da sam ti ja taj kompić kojem bi to napravio....a i muka mi je i od takvih vjenčanih kumova..... Mislim da ti nisi "DEATH BRINGER" nego "TROUBLE BRINGER"....sorry ali muka mi je od ovakvih stvari.....postale su pre česte takve situacije u današnjem svijetu.....Za mene je cura ili žena mojih kompića, poznanika, rođaka itd.....zakon, svetinja.....nema šanse da bi to prekršio....al' isto tako nedaj ti bože........... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:36.