| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi 2 on 1!!!!!! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Ma samo uleti....jednom se živi i opali po pivi Kralju naprijed, samo bi mi logičnije ... |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,405
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2 on 1!!!!!! i opali po pivi ![]() Kralju naprijed, samo bi mi logičnije bilo za takve mačore da prvo to naprave, pa onda pričaju, a ne kao tetka da pituckaju ekipu po forumu... Puno sreće, i nemoj da kasnije budu pravile vic od tebe... To bi bila veća sramota kad se u takvo nešto ulijeće, nego i tvoja žena i njen muž da saznaju... Obavezno snimi i okači na jubito!!! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,214
![]() ![]() | Re: 2 on 1!!!!!! katastrofa, im out sa ove teme i zenu i frenda sjebat, ma odoh ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2 on 1!!!!!! Šta sve ljudi ne bi napravili radi seksa, strašno... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-03-08 Godina: 33
Poruka: 33
![]() | Što je čovjek bez snova? Tko kaže da ti ili ja ili oboje nismo samo san nekog još neprobuđenog sanjača, a sam život prestaje onog momenta kad se taj probudi? Osim toga SVE SKUPA se da aranžirati novcem samo što to ubija gušt bar za 45%. Ne pitaj me kako znam ![]() Koji ti je k....? Pa nisam Sjeverina hahaha? Osim toga ženica bi mi hladno poslužila juhicu sa mišomorom kada bi ta eventualna snimka "procurila"! Neozbiljno razmišljaš lega! Ček, ček staaani! Ne samo ženu i frenda, nego i kuma pa i još neke pripadnike svih obitelji! E sad mož ići.......... ![]() Zadnji Uredio Joks : 08-04-08 u 12:14. |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() | Re: 2 on 1!!!!!! Slušaj me "tajnice" , osobno smatram da ultimativna umjetnost jest žensko tijelo i stavljam ju ispred svih ljudskih pokušaja- glazbenih, likovnih, tetralnih i svih ostalih, jer tko osim Gospodina našega može stvoriti nešto takvo da mi krv zakola 666 km/h? No dobro, gospodin Meštrović je bio blizu, ali njegova djela nisu mogla pružiti niti blizu zadovoljstva kao što to žene mogu. Osim toga sve je jebiga krenulo kad su se Evi jele jabuke... ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2 on 1!!!!!! ![]() Ajd' ako već nećeš tu "maštariju" snimati kamerom, snim frenda ako je čemu. Akcija nam je u zadnje vrijeme prazna ![]() A možeš i sebe sigurno takav kalibar rizika ima i nešto ponuditi osim priče.![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]() | Re: 2 on 1!!!!!! Citat:
pripadnice ženskog svijeta reagirajte i dokažite se! And thing goes something like this- ZAŠTO 8. OŽUJKA? ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Purger | Re: 2 on 1!!!!!! Nego...reci ti nama kad krećeš u akciju ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:51.

i zenu i frenda sjebat, ma odoh 

priče.