| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Adrenalin u Sex-u? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: opaka samo nemoj nista pokazivati...vjerujem ti na rijec Ovo je bilo baš... |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u?
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u? Citat:
![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u? hehe- znaš koje su naše muške potrebe ![]() Nego, što kažeš na scenarij na plaži? Recimo nešto kao Sahara- na 100m od obale voda taman preko pasa, lijepo pješčano dno i pokoji čamac (nitko ne garantira da je baš i prazan) iza kojeg se da skloniti ako akcija postane vatrena; a uvijek imaš i duboko malo dalje.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u?
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #45 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u? Citat:
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. | |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u?
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u? Meni je to baš fora, malo "adrenalina" ne škodi, iako ponekad mi se teško opustit kad razmišljam da li će netko uletiti....ovisi od situacije, ak mi može upast stari onda nema adrenalina nego "daj brže da neko ne dođe", a ak se radi o nečem drugom onda je fora, npr. wc u kafiću, na plaži ida ne nabrajam, da me se ne bi krivo shvatilo ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #48 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u? Citat:
Ja se opustim bez prolema, pa nek uleti ko oće! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u? Gdje nam je 'adrenalinska ovisnica'? Nakon onog jučer hoće biti samo prijateljica... Ali ako baci neki adrenalinski scenarij, možda opet zaiskri. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #50 (permalink) | |
![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:07.

Imam i ja svoje emocionalne potrebe, znaš...

Ali ako baci neki adrenalinski scenarij, možda opet zaiskri.