| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Adrenalin u Sex-u? u Društvo forumu; - al' bio bih budala da ne probam i omastit' brk...... |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u? a čuj, kud ćeš slađe- nas dvoje sami u ovoj temi, a svaki čas nam može netko uletiti još je meni dobro- ako su muški bit će ljubomorni, a tebe cure bi mogle ogovarati da ćeš razbiti auto ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #55 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u? ne, ali dobro da nisam dobio batina kad sam frendu dovezao ženu (isto frendicu), a ona u vožnji zaradila kvrgu na čelu... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u? ja uvijek vozim 'adrenalinski', a ona se nije stigla spremiti pa je vezala cipele u autu... i onda kad sam leg'o na kočnicu- žvoinkk ![]() nego, je l' se vozimo po gradu ili ćemo na otvorenu, ali zavojitu cestu? mislim, što je bolje za adrenalin- ljudi iz tramvaja ili sletiti s ceste ako previše krvi ode u onu glavu koja više uživa? ![]()
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u? volim brzu voznju i ona sama po sebi dize adrenalin, a kako ne zivim u gradu u kojem ima tramvaja bilo bi fora i u njemu probati... ![]() iako priznajem, ne bi imala hrabrosti za to hehe |
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalin u Sex-u? uvijek postoje noćni tramvaji- tu se može probati... a da te se 'počeška' u punom tramvaju? kad smo već spominjali pljuganje, red je vratiti uslugu ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:51.

- al' bio bih budala da ne probam i omastit' brk... 

, a i da te pali adrenalin