| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ajd da vidim ko ce stavit bolju guzicu od mene!!! u Društvo forumu; kad prdne .......je bura od 5 bofora... |
| | #1513 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Ajd da vidim ko ce stavit bolju guzicu od mene!!! pa zanima me onda kakva je tvoja ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #1515 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ajd da vidim ko ce stavit bolju guzicu od mene!!! Ajde, Vander- šala je šala, al' sad vrati Tajnici njenu guzu... Ne želiš valjda da te dečki gledaju tim pogledima koje njena guza izaziva?!? Još ćemo svašta pomisliti o tebi.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #1516 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ajd da vidim ko ce stavit bolju guzicu od mene!!! Trebalo bi ga malo gledat tim pogledima pa da vidi kako je to.... ![]() ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #1517 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Ajd da vidim ko ce stavit bolju guzicu od mene!!!
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: zenske guzice |
« sise,bradavice i sl.
|
Sex Chat »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:20.

a