Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi analni sex u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mrkyblu citaj pazljivije i cijele poruke pa budes shvatio Citat: Pravi autor: opaka mislim da si krivog ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-01-08, 19:18   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,888
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat
Re: analni sex

Citat:
Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
citaj pazljivije i cijele poruke pa budes shvatio
Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
mislim da si krivog forumasa quotala
šala, šala
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 19:21   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,665
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

aha sad vidim.to se odnosi na marinkaM8
hvala na upozorenju
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 19:23   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ja volim analni seks. i razumljivo mi je da se netko njega grozi. Čuj, kako kazu exit hole only. Ali sa druge strane - ak ne probas ne znas gdje si. Stoga za početak prvo prstić nutra pa njezno vrlo njezno sa njime raditi. Pa drugi prstić nutra i dok si rek'o keks rokas u prdicu tako da mislis da ces joj rascetvoriti čmarne kolutice, a mala uziva kao rijetko kada. Samo treba polako, strpljivo i bez presinga.
I naravno, treba dat zrtvu pa ak hoće mala tebe u pakulele s prsticem stojički izdrzati i takve stvari da pokažeš da to ipak nije takva greda (šatro nije kad si lik, samo se vidiš kako ćeš zavrsiti kod Anks sa dildom veličine Texasa u svom paku ako pustis samo jedan glasić zadovoljstva)
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 19:26   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,665
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 20:14   #35 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Mislim da to nije nešto što bi trebalo bit taboo. Zna se da se prakticira od antičkog doba Grka i Rimljana, isto kao i grupnjaci ...

Sve ovisi od osobe do osobe, njegove/njene želje da to proba, jako je važno međusobno povjerenje i bliskost.
Kad to sve postoji onda se sve može probat i prakticirat po željama i uvjetima.
Naravno jako je važno prvo iskustvo i vještina muškarca da to ženi/curi ostane kao ugodno iskustvo, jer ipak se radi o drugačijoj rupici od one koja reagira na razne pizdarije pa od pustinje postane amazona, kod ove je potrebno umjetno natapanje.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 20:24   #36 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ja volim analni seks. i razumljivo mi je da se netko njega grozi. Čuj, kako kazu exit hole only. Ali sa druge strane - ak ne probas ne znas gdje si. Stoga za početak prvo prstić nutra pa njezno vrlo njezno sa njime raditi. Pa drugi prstić nutra i dok si rek'o keks rokas u prdicu tako da mislis da ces joj rascetvoriti čmarne kolutice, a mala uziva kao rijetko kada. Samo treba polako, strpljivo i bez presinga.
I naravno, treba dat zrtvu pa ak hoće mala tebe u pakulele s prsticem stojički izdrzati i takve stvari da pokažeš da to ipak nije takva greda (šatro nije kad si lik, samo se vidiš kako ćeš zavrsiti kod Anks sa dildom veličine Texasa u svom paku ako pustis samo jedan glasić zadovoljstva)

ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 22:34   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

mene to gadno boli probali vazeljinom, polako, mic po mic, prije toga valjda 34567 puta prstom.. zayeb.. ne ide bas sam tuzna zbog toga
Star 03-01-08, 06:15   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 2,214
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

za sad me analni uopće ne privlači! ne znam zašt, ali nemam ništa protiv njega! možda jednom!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 07:02   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
mene to gadno boli probali vazeljinom, polako, mic po mic, prije toga valjda 34567 puta prstom.. zayeb.. ne ide bas sam tuzna zbog toga
A ček, kaj i kad ides kakit te boli? Dobro, nije ista debljina, ali opet
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 16:39   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,540
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Oggy za prvi post svaka čast, ali za ovaj drugi
Jbg, curu boli, to se nemre objasnit, jedino ak neki od vas hoće probati
Nego, ja prakticiram i fakat mi je ok, ali prije mi nije bilo, loše iskustvo i grozila sam se toga.....s pravim partnerom, nježnim, strpljivim, mislim da bi sve cure na kraju pristale....
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113