| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi analni sex u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mrkyblu citaj pazljivije i cijele poruke pa budes shvatio Citat: Pravi autor: opaka mislim da si krivog ... |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: analni sex Ja volim analni seks. i razumljivo mi je da se netko njega grozi. Čuj, kako kazu exit hole only. Ali sa druge strane - ak ne probas ne znas gdje si. Stoga za početak prvo prstić nutra pa njezno vrlo njezno sa njime raditi. Pa drugi prstić nutra i dok si rek'o keks rokas u prdicu tako da mislis da ces joj rascetvoriti čmarne kolutice, a mala uziva kao rijetko kada. Samo treba polako, strpljivo i bez presinga.I naravno, treba dat zrtvu pa ak hoće mala tebe u pakulele s prsticem stojički izdrzati i takve stvari da pokažeš da to ipak nije takva greda (šatro nije kad si lik, samo se vidiš kako ćeš zavrsiti kod Anks sa dildom veličine Texasa u svom paku ako pustis samo jedan glasić zadovoljstva)
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: analni sex Mislim da to nije nešto što bi trebalo bit taboo. Zna se da se prakticira od antičkog doba Grka i Rimljana, isto kao i grupnjaci ... Sve ovisi od osobe do osobe, njegove/njene želje da to proba, jako je važno međusobno povjerenje i bliskost. Kad to sve postoji onda se sve može probat i prakticirat po željama i uvjetima. Naravno jako je važno prvo iskustvo i vještina muškarca da to ženi/curi ostane kao ugodno iskustvo, jer ipak se radi o drugačijoj rupici od one koja reagira na razne pizdarije pa od pustinje postane amazona, kod ove je potrebno umjetno natapanje. ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: analni sex Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: analni sex za sad me analni uopće ne privlači! ne znam zašt, ali nemam ništa protiv njega! možda jednom!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: analni sex Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: analni sex Oggy za prvi post svaka čast, ali za ovaj drugi ![]() Jbg, curu boli, to se nemre objasnit, jedino ak neki od vas hoće probati ![]() Nego, ja prakticiram i fakat mi je ok, ali prije mi nije bilo, loše iskustvo i grozila sam se toga.....s pravim partnerom, nježnim, strpljivim, mislim da bi sve cure na kraju pristale....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:44.

Grijesiti je ljudski ...
i razumljivo mi je da se netko njega grozi. Čuj, kako kazu exit hole only. Ali sa druge strane - ak ne probas ne znas gdje si. Stoga za početak prvo prstić nutra pa njezno vrlo njezno sa njime raditi. Pa drugi prstić nutra i dok si rek'o keks rokas u prdicu tako da mislis da ces joj rascetvoriti čmarne kolutice, a mala uziva kao rijetko kada. Samo treba polako, strpljivo i bez presinga.

probali vazeljinom, polako, mic po mic, prije toga valjda 34567 puta prstom.. zayeb.. ne ide