| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Antiulet, tj odbijanac u Društvo forumu; Mene je odbio dečko stariji 10 godina od mene.. ja imala 15-16. Meni se sviđao i ja naumila biti ... |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antiulet, tj odbijanac Mene je odbio dečko stariji 10 godina od mene.. ja imala 15-16. Meni se sviđao i ja naumila biti s njim ali niš od toga. Zato me sad gleda ali ja ga ignoriram. Zadnji Uredio Wamp : 07-07-07 u 15:23. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antiulet, tj odbijanac Au, to ti je gadna razlika u godinama, pogotovo u onoj dobi... Ah, ja sam dobio bahatih odyeba, ali niš' posebno glede stila, pa stoga nisu bili ni posebno pamtljivi. Ma pusti njega, on ti je površan... dok god imaš dobru guzu, dobrodošla si. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Antiulet, tj odbijanac Naravno, ili stavi silikone ili odi zbog dobrobita nas obdarenih. Sigurno postoji neki forum koji prima one sa malim sisama.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antiulet, tj odbijanac a i moje su... a sd sam dobila kilu - dvije pa se nekaj i nazire ![]() kaj, da i aj odem? ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Antiulet, tj odbijanac Naravno, sve sa malima trebaju otići ![]() Naravno da se šalim, da me netko ne bi ozbiljno shvatio
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antiulet, tj odbijanac a jbg, nemam para za to, a i ovak mogu nosit kakav želim dekolte i majice a da to nedjeluje vulgaris ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antiulet, tj odbijanac Sad bih ja trebao podviknuti da forumašicama ne diraju u cice, ali mislim da je to diranje bila Daidžina primarna namjera... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antiulet, tj odbijanac Nikad nisam bila odbijena jer nikad nisam ni prilazila momcima , ne volim to, više volim da budem osvojena u tom prvom koraku ali sam odbijala kad mi neko priđe a meni se naravno ne svidi,u tom slučaju sam odbijala!
__________________ N ♥ J |
| | |
![]() |
| Tagovi: antiulet, odbijanac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:31.