Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Antiulet, tj odbijanac u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza Naravno, ili stavi silikone ili odi zbog dobrobita nas obdarenih. Sigurno postoji neki forum koji prima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-07-07, 19:31   #21 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,864
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Antiulet, tj odbijanac

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Naravno, ili stavi silikone ili odi zbog dobrobita nas obdarenih. Sigurno postoji neki forum koji prima one sa malim sisama.
Citat:
Naravno, sve sa malima trebaju otići
Daidza ne kakaj

Sve one neobdarene slobodne su se meni javiti

OT: Odbijen sam bio jer su rekle da sam predobar za njih ili da me smatraju samo super prijateljem...ili direkt u glavu - Ne zanimaš me uopće

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 20:27   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,517
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

bila sam jednom odbijena zato jer je doticni tada kao imao curu pola godine nakon toga mi nije dao mira pa sam ja njega 98328 puta odyebala ne iz inata nego jer mi nije vise bio napet

btw. i ja kvarim prosjek foruma LOL

edit: jucer sam imala preko 900 postova.. zasto danas vise nemam? zbunj..
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 20:33   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,772
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Dio tema otišao u 'igre bez granica' pa se ti postovi više ne broje (mislim, ocijenite avatar i još par njih)...
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 23:16   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,669
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Naravno, ili stavi silikone ili odi zbog dobrobita nas obdarenih. Sigurno postoji neki forum koji prima one sa malim sisama.

nema takvog foruma!!!! morat ću napucati silikon znači ili odustati od postanja
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 08:37   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke

nema takvog foruma!!!! morat ću napucati silikon znači ili odustati od postanja
možemo otvoriti podforum za one s malim sisama ... skupite 20 glasova na peticiji (sa priloženim slikama, slike šaljete na moj PM, sa napomenom "Za novi podforum")
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 08:43   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,475
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

što više podforuma sa sisama
nisam nikad bila odbijena
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 09:29   #27 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,533
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
ja nemam....moje su besramno male.......
i moje...znaci i ja trebam u potragu za drugim forumom

a nitko me nije odbio do sada...jer nisam se nikom direktno ni nudila
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 11:29   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,448
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Mene nije još nitko odbio.....majke mi!!! Nije ni da sam se nudila baš.....

e svaka cast jesi faca...mozda si se ponudila jednom i tako to ostade..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 14:08   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 25
Poruka: 308
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Sve me odbijaju, kažu da sam prelijep da budem s njima, a ja kažem poružnit ću se, a one NE, nemoj zbog nas, nismo vrijedne toga!
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 16:53   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,669
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: antiulet, odbijanac

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114