| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Antiulet, tj odbijanac u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza Naravno, ili stavi silikone ili odi zbog dobrobita nas obdarenih. Sigurno postoji neki forum koji prima ... |
| | #21 (permalink) | ||
| Veteran | Re: Antiulet, tj odbijanac Citat:
Citat:
![]() Sve one neobdarene slobodne su se meni javiti ![]() OT: Odbijen sam bio jer su rekle da sam predobar za njih ili da me smatraju samo super prijateljem...ili direkt u glavu - Ne zanimaš me uopće ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | ||
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Antiulet, tj odbijanac bila sam jednom odbijena zato jer je doticni tada kao imao curu ![]() ![]() pola godine nakon toga mi nije dao mira pa sam ja njega 98328 puta odyebala ![]() ![]() ne iz inata nego jer mi nije vise bio napet btw. i ja kvarim prosjek foruma LOL edit: jucer sam imala preko 900 postova.. zasto danas vise nemam? zbunj..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antiulet, tj odbijanac Dio tema otišao u 'igre bez granica' pa se ti postovi više ne broje (mislim, ocijenite avatar i još par njih)...
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,669
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antiulet, tj odbijanac Citat:
![]() ![]() nema takvog foruma!!!! morat ću napucati silikon znači ili odustati od postanja
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: antiulet, odbijanac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.