| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Antiulet, tj odbijanac u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -misic- nisam nikad bila odbijena nisam niti ja, dapace, moram koristit "OFF" i "Autan&... |
| | #33 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antiulet, tj odbijanac Citat:
) kad sam ju na kavu pozvao... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antiulet, tj odbijanac ja odlično popunjavam bilo kakav dekolte pa me nitko ne odbija ![]() pa nisam uopće neka jebena pička, po mom skromnom mišljenju, ali me nisu još odbili, uglavnom sam bila s onim koji mi je zapeo za oko, kažem uglavnom, to se odnosi na zadnje 3-4 godine, ostalo baš ne pamtim, a i onda sam bila puno sramežljivija nego sad
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: antiulet, odbijanac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:41.

) kad sam ju na kavu pozvao...