Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bivsa i sadasnja u Društvo forumu; A kao neće ga izreći ... i to bi bila verzija "cura ti je pubertetlija"...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-02-08, 20:03   #11 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,400
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Bivsa i sadasnja

A kao neće ga izreći

... i to bi bila verzija "cura ti je pubertetlija"
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 20:05   #12 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,381
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

majstore moj... grdo si se ti u zene razocarao... u jednu dobru ruku si u pravu... alu sam dobro svjestan da mi sadasnja sigurno nebi nesto tako napravila jer nije takva vec je bas suprotno, vrlo direktna i sve kaze u lice pa bi mi rekla da nesto ne valja... samo mi djeluje ne zainteresirano i ko da razmislja stalno o necemu i zato suti a da je nesto lose rekla bi mi sigurno
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 20:09   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,515
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Damfisk

Mad, možda nije tako crno kao što Damfisk kaže (uzmi to s rezervom jer nisam baš stručnjak ) ali je vrlo vjerojatno da pričaju o najsitnijim detaljima za koje misliš da nitko ne govori nikome. Čak ni popu kas si na ispovjedi

Zadnji Uredio Dar1 : 12-02-08 u 20:13.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 20:10   #14 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,400
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Može žensko mišljenje?

Ovak, lako moguće da je bivša nekaj pričala sadašnjoj o tebi. U tom slučaju moram ti reći da ti je bivša gadno ljubomorna.
Sadašnja vrlo vjerojatno da nemože to vjerovati ili joj se kosi sa slikom koju ima o tebi i nezainteresirana i zamišljena je iz tog razloga kaj bi te pitala ako je to tako (kaj je već čula), a o5 strah je da bi te razočarala nepovjerenjem na samome startu.

Samo moje mišljenje...
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 20:10   #15 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Mad Pogledaj Poruke
majstore moj... grdo si se ti u zene razocarao...
Nije to razočarenje, već epifanija, prosvjetljenje, konačna spoznaja istinske biti žene...

Citat:
u jednu dobru ruku si u pravu...
Naravno da jesam.

Citat:
alu sam dobro svjestan da mi sadasnja sigurno nebi nesto tako napravila jer nije takva vec je bas suprotno, vrlo direktna i sve kaze u lice pa bi mi rekla da nesto ne valja...
Eto vidiš, tu je već tvoja veliak greška. Povjerovao si joj. A ženi ne smiješ vjerovat. Jer je žena. A žena laže.

Ovo za što ti misliš da je "direktno rečeno u lice kad nešto ne valja" su u stvari - laži.

Kako ćeš u buduće prepoznat da ti laže? Pa vrlo jednostavno. Čim joj se usne miču a zvukovi izlaze iz njezinih usta, odmah znaš da laže.

Citat:
samo mi djeluje ne zainteresirano i ko da razmislja stalno o necemu i zato suti a da je nesto lose rekla bi mi sigurno
Nezainteresirani izgled je samo maska, gluma, prevara. Ona je itekako zainteresirana - da te sjebe.

A čak i ako ti kaže da je nešto loše - ne vjeruj joj. Laže. To o čemu govori da je, navodno loše, uopće nije loše. Problem je u nečem drugom, ali o tome ti neće ništa reć.

Pouka: ne vjeruj joj. Ništa. Nikada. Nikako. Nigdje.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 20:31   #16 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase

ti si takav kralj damfisk... ja neznam sta da kazem...
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 20:35   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Poruka: 940
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Eto vidiš, tu je već tvoja veliak greška. Povjerovao si joj. A ženi ne smiješ vjerovat. Jer je žena. A žena laže.
ajde molim te nemoj stavljat sve žene u isti koš!
isto ka što vi muški tupite da niste isti, nismo ni mi
jer tu govoriš da sve žene, lažu. kako znaš da ja lažem??
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 08:14   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Citat:
bivsa je bila dosadna i kad smo bili zajedno stalno je sutila tako se i ova pocela ponasat unazad dva ili tri dana... ma katastrofa... mozda sam malo zabrijo ali nesto je meni tu cudno...

sta vi mislite ? ste imali iskustva s tim? kako da se postavim ?
Malo popričaj s njom, izvidi što se događa, nemoj ništa zaključivati, i pomišljati da nešto je dok ne znaš za sigurno!!!
Star 13-02-08, 08:18   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-04-07
Godina: 36
Poruka: 47
Dr. Olja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
bivša i sadašnja su ti se skompale... tvoja bivša je tvojoj sadašnjoj napričala gomilu laži o tebi
Prije bih rekla da je bivša posavjetovala sadašnju i rekla joj kakav on u stvari i je.
Mislim da to njega muči
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 08:51   #20 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Dr. Olja Pogledaj Poruke
Prije bih rekla da je bivša posavjetovala sadašnju i rekla joj kakav on u stvari i je.
Mislim da to njega muči
pa stvar i je u tome... sta su bivse sigurno ljubomorne i to jako... pogotovo ova... a ja uopce nisam los, samo se ova razocarala iz odredjenih razloga... pa necu bit s njom ako je meni to muka
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bivsa, sadasnja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113