| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bivsa i sadasnja u Društvo forumu; A kao neće ga izreći ... i to bi bila verzija "cura ti je pubertetlija"... |
| | #11 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivsa i sadasnja A kao neće ga izreći ![]() ... i to bi bila verzija "cura ti je pubertetlija" ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Bivsa i sadasnja majstore moj... grdo si se ti u zene razocarao... u jednu dobru ruku si u pravu... alu sam dobro svjestan da mi sadasnja sigurno nebi nesto tako napravila jer nije takva vec je bas suprotno, vrlo direktna i sve kaze u lice pa bi mi rekla da nesto ne valja... samo mi djeluje ne zainteresirano i ko da razmislja stalno o necemu i zato suti a da je nesto lose rekla bi mi sigurno
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivsa i sadasnja Damfisk ![]() Mad, možda nije tako crno kao što Damfisk kaže (uzmi to s rezervom jer nisam baš stručnjak ) ali je vrlo vjerojatno da pričaju o najsitnijim detaljima za koje misliš da nitko ne govori nikome. Čak ni popu kas si na ispovjedi ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 12-02-08 u 20:13. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivsa i sadasnja Može žensko mišljenje? Ovak, lako moguće da je bivša nekaj pričala sadašnjoj o tebi. U tom slučaju moram ti reći da ti je bivša gadno ljubomorna. Sadašnja vrlo vjerojatno da nemože to vjerovati ili joj se kosi sa slikom koju ima o tebi i nezainteresirana i zamišljena je iz tog razloga kaj bi te pitala ako je to tako (kaj je već čula), a o5 strah je da bi te razočarala nepovjerenjem na samome startu. Samo moje mišljenje...
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivsa i sadasnja Nije to razočarenje, već epifanija, prosvjetljenje, konačna spoznaja istinske biti žene... ![]() Naravno da jesam. Citat:
Ovo za što ti misliš da je "direktno rečeno u lice kad nešto ne valja" su u stvari - laži. Kako ćeš u buduće prepoznat da ti laže? Pa vrlo jednostavno. Čim joj se usne miču a zvukovi izlaze iz njezinih usta, odmah znaš da laže. Citat:
A čak i ako ti kaže da je nešto loše - ne vjeruj joj. Laže. To o čemu govori da je, navodno loše, uopće nije loše. Problem je u nečem drugom, ali o tome ti neće ništa reć. Pouka: ne vjeruj joj. Ništa. Nikada. Nikako. Nigdje.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | ||
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 940
![]() ![]() | Re: Bivsa i sadasnja Citat:
![]() isto ka što vi muški tupite da niste isti, nismo ni mi ![]() jer tu govoriš da sve žene, lažu. kako znaš da ja lažem?? ![]() ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-04-07 Godina: 36
Poruka: 47
![]() | Re: Bivsa i sadasnja Citat:
Mislim da to njega muči ![]()
__________________ Potpis! | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Bivsa i sadasnja Citat:
![]() ![]()
__________________ ** broos before whores... ** | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivsa, sadasnja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

) ali je vrlo vjerojatno da pričaju o najsitnijim detaljima za koje misliš da nitko ne govori nikome. Čak ni popu kas si na ispovjedi