| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bivsa i sadasnja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk To je istina, ali to ne znači da je taj tzv. "femdom" prirodno, niti ... |
| | #31 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivsa i sadasnja Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() napokon je priznao ![]() I imaš pravo, žene nisu ljudi žene su superiorna bića, posebnija i uzvišenija od ljudi ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #32 (permalink) | ||||
| Akademik Foruma | Re: Bivsa i sadasnja Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
hmmm... mozda joj je tvoja bivsa rekla da ti je mali... pa si non stop razmislja o tom ![]() ugl. zas ju ti sam ne pitas koji joj je? ![]() ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||||
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivsa i sadasnja Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivsa i sadasnja Citat:
Čak i najsavršeniji logički sustav ruši se pred ženskim lažima i zlobom. Logično, zar ne? ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivsa i sadasnja
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
Misliš, monstrumi, inkarnacije lucifera, utjelovljenja princa tame, klonovi belzebuba? Da, točno.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,646
Ako neces muskarce, onda ces da 'kaznjavas' zene... Samo me zanima kako, kad ce te, ipak, ona zajebati ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Bivsa i sadasnja Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivsa i sadasnja Zloba i laž nije superiornost. Citat:
To je vječni misterij na koji puno pametniji od mene još uvijek nisu pronašli odgovor.
| | |
![]() |
| Tagovi: bivsa, sadasnja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:12.

pa si non stop razmislja o tom