| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bivsa i sadasnja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Mad drustvo moje... jeste se portrudili na sve nacine da ja shvatim to ali jednostavno ne mogu ... |
| | #61 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Bivsa i sadasnja Citat:
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bivsa i sadasnja a ti si moja glazba iz zadra, melodija jadrana direkt iz mora. Ti si moja hobotnica što me svako leto vučeš da ti se ponovo vratim. Dočekuješ me sa osmehom i konobom kod Pave. Tvoje oči sjaje se kao prst grgura ninskog, [IMG] [/IMG]Ah Zadar, Zadar taj tisućljetni grad, Štulić, Azra, morske orgulje, crno vino (mislim da je i onaj grgić od tamo negde, znaš onaj iz kalifornije). Ah, ah bude me sećanja.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bivsa i sadasnja nemoj plakati ja ću se vratiti i bićemo zajedno to leto i svako drugo. najtužnija mi je pesma ona starog ribara kći, znaš tu. Zato nemoj plakati jer uvek kada dalmatinka plaće mene na tu pesmu misli odvedu, a tako je tužna.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivsa i sadasnja Zajebana situacija. Ne znam kako su se bivša i sadašnja spojile, ali jako zajebano. Žena uvijek prije vjeruje ženi, tako da razmisli što bi sve bivša mogla ispričat sadašnjoj. Dobra stvar je što sadašnja neće to prihvatit kao 100% istinito, ali će sve to provjerit. Popričaj sa sadašnjoj o svemu, jer od nagađanja nemaš koristi, samo se mučiš.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Bivsa i sadasnja Citat:
![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivsa, sadasnja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.