Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bivsa i sadasnja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Mad drustvo moje... jeste se portrudili na sve nacine da ja shvatim to ali jednostavno ne mogu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-02-08, 22:57   #61 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,836
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: Bivsa i sadasnja

Citat:
Pravi autor: Mad Pogledaj Poruke
drustvo moje... jeste se portrudili na sve nacine da ja shvatim to ali jednostavno ne mogu i vec dolazim u napast da u subotu, kako sam sam doma, zovem prijateljicu s povlasticama ( glup je naziv skroz ali i to postoji) jer jednostavno mi fali neko s kim cu se izglupirat do kraja i ispricat o svemu... ali ne zelim ostavit sadasnju curu jer mi je previse stalo do nje... i nemojte mi samo sad pisat: ako ti je stalo nemoj ju varat... jednostavno mi fali neko da mogu popricat o svemu, prijatleji su tu ali i sami znate da ne mozete s prijateljima pricat o nekim stvarima o kojima mozes s zenama
samo ševi jer jednog dana nečeš moći više pa če ti biti žao što si propustio. Moj savjet ti je da trpaš gde stigneš, a veruj mi svaka je zamenjiva. Trudi se ostati u dobrim odnosima. Sa curama nemoj biti u vezi več u poznanstvu. Nema onoga mi smo sada zajedno i te bedastoče. Sa ženskama se pije kahva, lepo priča, daju im se pokloni pruža pažnja a kad da jednom dače svaki puta. Ti samo trebaš obilaziti
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 08:03   #62 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 841
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase

sabane ti si car
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 08:37   #63 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: special0312 Pogledaj Poruke
sabane ti si car
a ti si moja glazba iz zadra, melodija jadrana direkt iz mora. Ti si moja hobotnica što me svako leto vučeš da ti se ponovo vratim. Dočekuješ me sa osmehom i konobom kod Pave. Tvoje oči sjaje se kao prst grgura ninskog,
[IMG][/IMG]
Ah Zadar, Zadar taj tisućljetni grad, Štulić, Azra, morske orgulje, crno vino (mislim da je i onaj grgić od tamo negde, znaš onaj iz kalifornije). Ah, ah bude me sećanja.
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 08:49   #64 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 841
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 08:57   #65 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: special0312 Pogledaj Poruke
nemoj plakati ja ću se vratiti
i bićemo zajedno to leto i svako drugo.

najtužnija mi je pesma ona starog ribara kći, znaš tu. Zato nemoj plakati jer uvek kada dalmatinka plaće mene na tu pesmu misli odvedu, a tako je tužna.
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 11:17   #66 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Zajebana situacija. Ne znam kako su se bivša i sadašnja spojile, ali jako zajebano.
Žena uvijek prije vjeruje ženi, tako da razmisli što bi sve bivša mogla ispričat sadašnjoj.
Dobra stvar je što sadašnja neće to prihvatit kao 100% istinito, ali će sve to provjerit.
Popričaj sa sadašnjoj o svemu, jer od nagađanja nemaš koristi, samo se mučiš.
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 11:45   #67 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Zajebana situacija. Ne znam kako su se bivša i sadašnja spojile, ali jako zajebano.
Žena uvijek prije vjeruje ženi, tako da razmisli što bi sve bivša mogla ispričat sadašnjoj.
Dobra stvar je što sadašnja neće to prihvatit kao 100% istinito, ali će sve to provjerit.
Popričaj sa sadašnjoj o svemu, jer od nagađanja nemaš koristi, samo se mučiš.
pa što se slikaš sa ženama po celom gradu, kako če da znaju za tebe ako nemaju tvoju sliku i ako se samo u sobi viđate.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bivsa, sadasnja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114