| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bivsi decko proganja? u Društvo forumu; jeste se ikad nasli u poziciji da vas bivi decko/cura proganja, špijunira i petlja se u ono za sto ... |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivsi decko proganja? Ja samo znam da CP-ovci ne vole kad netko gnjavi naše cure- ako si gledala Kerempatka i Buzdovana, znaš da one moraju samo zazviždati pa će se nevoljnik loše provesti... Samo ja ne vidim ikakvog razloga- sumnjam da bi nekom bivšem falilo tol'ko mozga ili imao dovoljno vel'ka jajca da ide *javno* na forumu za*jebavati naše cure. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Bivsi decko proganja? Citat:
).....sto,zar imas problema s nekim bivsim?Nije mi jasno kako netko kad je odjeban moze dolazit po jos?Ja kad sam odjeban pokunjim se i vrebam priliku da se osvetim(jednom mi je uspjelo,nakon sto me zenska hladno odjebala,pozvala me van nakon godinu dana,ne mogu vam reć kako me usrećila )
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bivsi decko proganja? Koliko ja znam, nisam bio u takvoj situaciji. A da smatram da to radi, jednostavno bi se našao s njom, pitao ju što želi i rekao da mi to smeta. Ukratko, brzo bi to riješio. |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 421
![]() | Re: Bivsi decko proganja? Citat:
![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| |
| | #9 (permalink) |
| Banned | Re: Bivsi decko proganja? Ovaj forum nije mjesto za sređivanje osobnih razmjerica .. prema drugim forumašima ćete se odnosit s poštovanjem. Ko želi sređivat osobne probleme, nek to radi negdi drugdi .... -silence (za nove na forumu, kad nekaj piše ovako, treba to ozbiljno shvatit i držat se toga) |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Bivsi decko proganja? Citat:
![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! | |
| |
![]() |
| Tagovi: bivsi, decko, proganja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:01.