Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bivsi decko proganja? u Društvo forumu; jeste se ikad nasli u poziciji da vas bivi decko/cura proganja, špijunira i petlja se u ono za sto ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 03-07-07, 01:40   #1 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,289
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Bivsi decko proganja?

jeste se ikad nasli u poziciji da vas bivi decko/cura proganja, špijunira i petlja se u ono za sto je prije tvrdio da mu nije mjesto?

mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 03-07-07, 01:54   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,176
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi
Re: Bivsi decko proganja?

Zašto iman osijećaj da se ova tema odnosi na Beliala...
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 03-07-07, 01:58   #3 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,289
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

pa nebitno imas li slicnih iskustava?
mama je offline  
Star 03-07-07, 02:06   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,176
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Pa ne baš sličnih... ustvari jedna me je gnjavila ali mi nije bila bivša
Bahamut je offline  
Star 03-07-07, 02:24   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ja samo znam da CP-ovci ne vole kad netko gnjavi naše cure- ako si gledala Kerempatka i Buzdovana, znaš da one moraju samo zazviždati pa će se nevoljnik loše provesti...

Samo ja ne vidim ikakvog razloga- sumnjam da bi nekom bivšem falilo tol'ko mozga ili imao dovoljno vel'ka jajca da ide *javno* na forumu za*jebavati naše cure.
Star 03-07-07, 02:53   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 250
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
jeste se ikad nasli u poziciji da vas bivi decko/cura proganja, špijunira i petlja se u ono za sto je prije tvrdio da mu nije mjesto?

Nekad davno su me bivse zvale po cijeli dan na tel.,to je bilo u srednjoj skoli,a u zadnje vrijeme sam jedino ima frku s jednom koja mi je znala sifru od maila i citala sve sto je dolazilo i odlazilo....ostale su vise manje OK jedino sto previse pricaju uokolo o meni(vecinom istinu ).....sto,zar imas problema s nekim bivsim?

Nije mi jasno kako netko kad je odjeban moze dolazit po jos?Ja kad sam odjeban pokunjim se i vrebam priliku da se osvetim(jednom mi je uspjelo,nakon sto me zenska hladno odjebala,pozvala me van nakon godinu dana,ne mogu vam reć kako me usrećila )
Star 03-07-07, 09:33   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,561
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Koliko ja znam, nisam bio u takvoj situaciji. A da smatram da to radi, jednostavno bi se našao s njom, pitao ju što želi i rekao da mi to smeta. Ukratko, brzo bi to riješio.
Dr Jekyll je offline  
Star 03-07-07, 09:39   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 421
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Koliko ja znam, nisam bio u takvoj situaciji. A da smatram da to radi, jednostavno bi se našao s njom, pitao ju što želi i rekao da mi to smeta. Ukratko, brzo bi to riješio.
ma naravno a ona bi sve razumjela i sve divno
Star 03-07-07, 09:44   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Ovaj forum nije mjesto za sređivanje osobnih razmjerica .. prema drugim forumašima ćete se odnosit s poštovanjem. Ko želi sređivat osobne probleme, nek to radi negdi drugdi ....
-silence

(za nove na forumu, kad nekaj piše ovako, treba to ozbiljno shvatit i držat se toga)
silence je offline  
Star 03-07-07, 09:49   #10 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,564
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Citat:
Pravi autor: Roverandom Pogledaj Poruke
Nekad davno su me bivse zvale po cijeli dan na tel.,to je bilo u srednjoj skoli,a u zadnje vrijeme sam jedino ima frku s jednom koja mi je znala sifru od maila i citala sve sto je dolazilo i odlazilo....
šifra se lako promijeni
Zatvorena Tema
Tagovi: bivsi, decko, proganja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108