Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bog vs ljubav u Društvo forumu; Evo ljudi jedne zanimljive situacije - dečko mi se razbolio, završio u bolnici, dva mjeseca patnje, tuge, plača, svakodnevnih, ali ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-04-08, 10:28   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 899
carica se izdvaja iz masecarica se izdvaja iz masecarica se izdvaja iz mase
Bog vs ljubav

Evo ljudi jedne zanimljive situacije - dečko mi se razbolio, završio u bolnici, dva mjeseca patnje, tuge, plača, svakodnevnih, ali baš svakodnevnih posjeta Rebru - fuj, a onda je on "našao" Boga, obratio se, postao vjernik (uh što volim takve) i počeo izvodit - na kraju sam prekinula (nije to razlog, da me se ne bi pogrešno shvatilo jer ja idem u crkvu i vjerujem u Boga, ali on je postao fanatik - neće sex, neće se ljubit, samo bi išao u crkvu, Bog nas gleda, on je s nama....), što kad shvatiš da je osoba za koju si dao 2 godine svog života luda (ali to je baš tako) i kad nema pomoći, baš me to žalosti...
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:33   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,452
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Bog vs ljubav

WTF?! Komu je tamo "oprao mozak"? A bolest je bila opasna po zivot ili? Kuis mozda je skonto da ga "Bog spasio" pa mu se na ovakav nacin oduzuje?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:34   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 774
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase

Ti naleti obično kako dođu tako i prođu...

Ako je već tako, i ako će tako ostati bolje da se desilo što prije
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:36   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Da pa imao je izljev krvi u mozak i totalno je nakon toga puko, sad moli na hebrejskom (???!!!), viđa vraga, pa Boga, ma užas, stvarno me cijela situacija jako potresla i iscrpila, toliko sam plakala i patila da više nemam snage
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:40   #5 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,902
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

jesi probala razgovarati s njim? da li je prihvaćao tvoj razgovor uopće? da li je prihvaćao tvoje razloge i objašnjenja da "nešto nije uredu"?
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:40   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,452
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Da pa imao je izljev krvi u mozak i totalno je nakon toga puko, sad moli na hebrejskom (???!!!), viđa vraga, pa Boga, ma užas, stvarno me cijela situacija jako potresla i iscrpila, toliko sam plakala i patila da više nemam snage
Čuj, možda je taj izljev u mozak uzrokovao nekakav psihički poremećaj (u prijevodu puk'o ko kokica) pa se to manifestira na ovakav način
A što se tiče toga - budi sretna da je živ pa nek se moli kome god hoće i kako hoće. Šta da je umro? Znam da mozda zvučim malo grubo, ali nedavna situacija me naučila da neka je kakav god samo da je ziv ...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:41   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 774
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase

Hm, baš ozbiljno...
A ne znam, stručnu pomoć? Jer ne mora značiti da se neće vratiti u normalu, ako se pravilno i stručno pristupi...

A opet, tko zna?
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:47   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Sve sam probala, ali me stalno odbija i da Oggy dobro si zaključio - psihički poremećaj kojeg on ne želi liječiti jer mu Bog pomaže (puko je ko kokica doslovno), stvarno sam jako tužna, stalno sam se molila Bogu da ga ne izgubim, a sad sam ga stvarno izgubila
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:49   #9 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm

joj joj joj....

i ja sam vjernik, vjerujem u Boga na svoj način....i obraćam se bogu na svoj nacin.... no to meni nije shvatljivo u jednu ruku a opet u drugu...hm....

recimo, imao sam frendiciu koja je završila u komuni jer je bila heroinu...... e sad, cura se uspijela skinuti s drogeali se "navukla" na vjeru i to fanatički, toliko da danas bježim od nje kad ju vidim jer me ubija u pojam da ja moram ici u crkvu da je bog ovdje da ovo da je ono.....

smatram da je on našao nešto u molitvi crkvi i tome svemu da ga je to jednostavno odvuklo od realnosti i života "ovdje" među nama....... to je sad stvar njegove glave i shvacanja nekih stvari..... ljudi općenito u životu kad im nije lako, kad naiđu na probleme kojih danas stvarno ima (njegov slučaj je nažalsot bolest) traže nekakve izlaze iz istih...... netko to rješi sam sa sobom na jedan način... ja nesmatram loše imat vecu cjeru u boga u crkvu i to sve, no tanka je granica između normalnoga i fanatičnog vjerovanja.......

ja ti iskreno želim sreću s ovim.... on je svoje odabrao, način života, vjerovanje i to sve... tebi rpeostaje da se pomiriš s tim i nastaviš dalje....

p.s. svega sam napisao valjda češ me skužiti šta sam htjeo reči....
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:53   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Sve kužim i slažem se, postao je fanatik jer se ljudi obično nakon strašnih situacija okrenu Bogu, ali mene ti poluvjernici živciraju (do sad je vjerno posjećivao birtije, a sad je postao Božji pomazanik, ma daaaaj), ali to ne bi ni bio toliki problem da on želi potražit stručnu pomoć, ali neee, s njim je sve u redu - da, svi molimo na hebrejskom (armenskom, kojem već) i to je skroz normalno....
Da, pustila sam ga jer mi srce puca gledati ga takvog, a u svemu tome me ne pušta blizu, nemam više snage
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103