Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bog vs ljubav u Društvo forumu; Možda ga prođe, a možda prolupa do kraja, problem je što ne želi pomoć, a ja sam jedina ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-04-08, 12:11   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,296
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto
Re: Bog vs ljubav

Možda ga prođe, a možda prolupa do kraja, problem je što ne želi pomoć, a ja sam jedina koja ne zabija glavu u pijesak i ne govori mu da je sve ok, pa sam ja sad postala državni neprijatelj br. 1., njegovi doma su katastrofa, prijatelji - zapravo ih više niti nema, osim tih sa duhovnih obnova (?!), a ni ti nisu puno normalniji kak se meni čini
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 12:12   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

cekaj kazes da malo vidi boga a malo vraga?

pa mozda mu treba egzorcist

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 12:14   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,296
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

pa ide kod Linića na duhovne obnove (inače za one koji nisu toliko upućeni, Zvjezdan Linić je svećenik, kao za egzorcizam)
ma treba njemu šus u glavu - opet i dobar psihijatar
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 16:19   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-04-08
Godina: 23
Poruka: 37
TaDDe se izdvaja iz mase

...kad bi mi dolazila 2 miseca u bolnicu jedino sta bi moga otkrit je dobar krevet za gnječenje....
TaDDe je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 16:39   #25 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Mislim da ce se sve to vratiti na svoje, osim ako nije u pitanju tezi psihicki poremecaj, a nadajmo se da nije, nego se samo malo uplasio, pa zazire od Boga i stoga mu se okrenuo, i to u potpunosti... Samo polako, vreme ce pokazati
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 10:13   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 24
Poruka: 118
poeticni se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
pa ide kod Linića na duhovne obnove (inače za one koji nisu toliko upućeni, Zvjezdan Linić je svećenik, kao za egzorcizam)
ma treba njemu šus u glavu - opet i dobar psihijatar
Psihijatar? Mislim da ti je prijatelj napokon 'progledao'..
Nema ničega lošeg u vjeri u Boga..
Ne griješiti? Hmm.. neznam, nisam čuo da bi netko blatio nekog ako taj odluči biti bolji..

A tako to zna šupiti ljude.. pogotovo velike ateiste - kao što je Zlatko Sudac recimo bio.. pa se vidjelo što mu je na čelu bilo..
Dokazano da to nije sam izrezbario
kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.."
poeticni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 10:26   #27 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Zanimljiv naslov teme. Bog vs ljubav. Bog nije protiv ljubavi, Bog i je ljubav... Ali ljubav koja je čista i koja prepoznaje i poštuje čovjekove nedostatke.

Shvaćanje Boga kao nekoga tko traži rigorozne žrtve je sasvim kriva percepcija ljubavi koju imamo od Boga.

...

Inače, super je to što je on ozdravio, ali fanatične stvari kakve on provodi nisu s Božje strane. Takvi inače misle da je too što oni rade ispravno i Bogu milo, neki će ih i poticati na krivu religioznost koju žive... ali to najčešće nije s Božje strane.

Jer najbolji pogrešni interpretator Božjih znakova je upravo ova druga osoba koju on "vidi".
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 10:31   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 24
Poruka: 118
poeticni se izdvaja iz mase

Potpuno promašen naslov teme.. Koliko ja vidim, tema se trebala zvati Bog vs. seks..
kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.."
poeticni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 11:24   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ne mislim da je promašen naslov- Carica govori o nekome tko na to tako gleda (i nije riječ samo o seksu jer u jednom od uvodnih poruka govri o tome kako ju ne želi ni ljubiti)...

No da se ne zaplićemo u raspru o tome, za mene je rješenje vrlo jednostavno. Nije lagano, ali je savršeno jednostavno...
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 11:31   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Imao sam najfrenda koji je totalno prolupao po pitanju vjere, pa se iz zesceg metalca pretvorio u pre-tesku bogomoljku!!!!

Najbolje ga je pustiti i posvetiti se sebi!!!
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111