| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bog vs ljubav u Društvo forumu; Možda ga prođe, a možda prolupa do kraja, problem je što ne želi pomoć, a ja sam jedina ... |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Možda ga prođe, a možda prolupa do kraja, problem je što ne želi pomoć, a ja sam jedina koja ne zabija glavu u pijesak i ne govori mu da je sve ok, pa sam ja sad postala državni neprijatelj br. 1., njegovi doma su katastrofa, prijatelji - zapravo ih više niti nema, osim tih sa duhovnih obnova (?!), a ni ti nisu puno normalniji kak se meni čini
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav pa ide kod Linića na duhovne obnove (inače za one koji nisu toliko upućeni, Zvjezdan Linić je svećenik, kao za egzorcizam) ma treba njemu šus u glavu - opet i dobar psihijatar
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #25 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Mislim da ce se sve to vratiti na svoje, osim ako nije u pitanju tezi psihicki poremecaj, a nadajmo se da nije, nego se samo malo uplasio, pa zazire od Boga i stoga mu se okrenuo, i to u potpunosti... Samo polako, vreme ce pokazati
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 118
![]() | Re: Bog vs ljubav Citat:
Nema ničega lošeg u vjeri u Boga.. Ne griješiti? Hmm.. neznam, nisam čuo da bi netko blatio nekog ako taj odluči biti bolji.. A tako to zna šupiti ljude.. pogotovo velike ateiste - kao što je Zlatko Sudac recimo bio.. pa se vidjelo što mu je na čelu bilo.. Dokazano da to nije sam izrezbario ![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Zanimljiv naslov teme. Bog vs ljubav. Bog nije protiv ljubavi, Bog i je ljubav... Ali ljubav koja je čista i koja prepoznaje i poštuje čovjekove nedostatke. Shvaćanje Boga kao nekoga tko traži rigorozne žrtve je sasvim kriva percepcija ljubavi koju imamo od Boga. ... Inače, super je to što je on ozdravio, ali fanatične stvari kakve on provodi nisu s Božje strane. Takvi inače misle da je too što oni rade ispravno i Bogu milo, neki će ih i poticati na krivu religioznost koju žive... ali to najčešće nije s Božje strane. Jer najbolji pogrešni interpretator Božjih znakova je upravo ova druga osoba koju on "vidi".
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 118
![]() | Re: Bog vs ljubav Potpuno promašen naslov teme.. Koliko ja vidim, tema se trebala zvati Bog vs. seks..
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Ne mislim da je promašen naslov- Carica govori o nekome tko na to tako gleda (i nije riječ samo o seksu jer u jednom od uvodnih poruka govri o tome kako ju ne želi ni ljubiti)... No da se ne zaplićemo u raspru o tome, za mene je rješenje vrlo jednostavno. Nije lagano, ali je savršeno jednostavno... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Imao sam najfrenda koji je totalno prolupao po pitanju vjere, pa se iz zesceg metalca pretvorio u pre-tesku bogomoljku!!!! Najbolje ga je pustiti i posvetiti se sebi!!!
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:23.