| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bog vs ljubav u Društvo forumu; hmm... tema bi kao trebala bit ozbiljna, al se autorica teme prema problemu odnosi malo cudno.. da ne kazem.. podrugljivo.. ... |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Bog vs ljubav hmm... tema bi kao trebala bit ozbiljna, al se autorica teme prema problemu odnosi malo cudno.. da ne kazem.. podrugljivo.. IMHO.. da autorica teme nije carica rekal bih da je neki troll... jesu li doktori ustanovili kakav psih. poremecaj? sto kazu njegovi roditelji? kako se odnosi prema njima, oni prema njemu? netko je to jos na prvoj stranici napisao.. il se pomiri s tim i prihvati ga takvog kakav je sad.. ili ga ostavi i kreni dalje... promijenit ga ne mozes.. mislim.. tko si ti da mjenjas nekoga?! ili prisiljavat ga na nesto?
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 1,999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hej, ma nije stvar u sexu, niti u tome da Bog nije nešto dobro, jest, ali ne kad to postaje fanatizam, o tome ja govorim.... Nekak i ja mislim da će on kad-tad doći k sebi, ali više nisam sigurna, fakat je prolupao, dosta Inače, znam kaj moram napraviti, ali mi je jako teško, pogotovo kad znam da mu treba pomoć, teško je sam tak odustati ![]() Shelby - nije podrugljivo, ja sam fakat zabrinuta, jel tebi itko rekao da može čitati misli i da moli na tom nekom jeziku jer je primio Duha svetoga? hej, ja znam da je on bolestan, a doktori ne kažu ništa jer ih ne želi posjećivati, mislim da niti lijekove redovito ne pije, a mama (tata je umro) zatvara oči na to, pogotovo kad vam kažem da mu je i tata prije smrti obolio na živce (imao je paranoju), a njegova žena si to nije htjela priznati, kako će onda priznati da joj je dijete bolesno? Ne želim ga mijenjati, nego mu pomoći, da nađe granicu između "normalnog" i tog nekog svijeta u kojem se on nalazi, a svi naši prijatelji su zabrinuti i kažu da je on druga osoba
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu Zadnji Uredio fat_boy_slim : 16-04-08 u 12:22. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,160
![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav samo cu rec jednu koju svi znamo, ZIVOT IDE DALJE I NE PITA BOLI LI ILI NE
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Citat:
Ali, ovde on ne poistovecuje ljubav i Boga, vec je situacija ili ili...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav carice, tvoja priča me podsjetila na sličnu situaciju. jedan moj prijatelj, kolega, ok momak, počea sve više odlazit u crkvu, posta fanatik, ima je zaručnicu, tribali su se ženit za koji misec, navodno mu neki svećenik utuvija u glavi da se mora zaredit, a on podilija pozivnice za pir već, za velu gospu otiša na hodočašće i nije se više vratija, nakon 10ak dana pronašli su tijelo njegovo u bunaru. jel se ubija il je pa neće se nikad doznat ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Žena vas je pitala da joj pomognete oko bivšeg/sadašnjeg koji je prolupao za crkvom i napustio sve svjetovno nakon krizice u bolnici!!!!! Bilo bi super da joj odgovorite na pitanje/molbu/nešto umjesto što se po običaju svađate oko filozofskih rasprava što je pjesnik htio reći sa naslovom i o obrani sirotoga, malenoga Boga, spram zlog sexa, i bla,bla,bla!!!!!!!!!
__________________ |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Bog vs ljubav ne znam.. ja bi porazgovarala s njegovom mamom.. ili nekim tko je imao dosta velik utjecaj na njega.. frend/ica, rodjak/inja.. i onda bi skupa s njima isla njega lijepo, smireno, u vise navrata pokusat nagovorit da ode kod psihica tek toliko da smiri zabrinute ljude oko sebe...
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 1,999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Citat:
![]() Shelby, probala sam, ništa ne pali, oni koji kuže da nekaj nije u redu ne žele se s tim opterećivat, a drugi se prave da je sve ok, ma užas, totalno sam tužna zbog njega ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,160
![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav ma boli te briga kaj drugi seru, ti si svjesna da je tako kao je i zivis u realnosti i hoces ga popraviti, ne posustaj, to neka ti bude kao neki test u zivotu, koliko ti treba da posustanes i steras sve u lepu maternu , koliko si cvrsta i koliko se mozes borit za svoju, vasu ljubav, i koliko je ljubav jaka da prebrodi sve, a ja vjerujem a i svi sa ovog foruma da si dovoljno jaka da ma mozda i prejaka da bi te moglo to skrsit i da bi mogla odustat, bori se s tim, napravi kaj god mislis da trebas i ne posustaj, SVI SMO UZ TEBE I TVOG VOLJENOG!!!
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.