| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bog vs ljubav u Društvo forumu; Ja sam svjedok svemu da mu je jedino Carica htjela pomoći!! Svi njegovi prijatelji (čitaj alkoholičari) ali i obitelj od ... |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 396
![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Ja sam svjedok svemu da mu je jedino Carica htjela pomoći!! Svi njegovi prijatelji (čitaj alkoholičari) ali i obitelj od toga svega okreću leđa. Baš tipa onoga što su neki od vas napisali: "Fala Bogu da je živ! Budi sretna zbog toga!". Nije sve tako crno bijelo i to je čovjek kojemu zaista treba pomoć i to što prije. Prvenstveno treba njegova obitelj otvoriti oči i shvatiti to da njemu nije još uvijek dobro, i da treba i dalje piti ljekove koji su potrebni za njegov brži oporavak. Mislim, daju oni njemu ljekove ali antidepresive i ljekove za smirenje u kombinaciji!! ![]() ![]() Pitanje za one koje takvu vjeru podupiru: Jel i vi pijete vodu koja je blagoslovljena??
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Bog vs ljubav nemoj mi unistavat erotiku i seks. sto se mene tice ljubav moze i na drugi pod forum gledao jednom jednu scenu i filmu on neki mutavi doktor..ovi mu namistili kurvu... pricaju u kaficu ona mu prica on mutav... i ono klik na sljedecu scenu on kao da jaše bivola |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Citat:
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bog vs ljubav Uf, pročitala san sve i sledila se. Strašno mi je žaj. Znam da ljudi često u fanatičnoj vjeri traže izlaz i ako je psihički bolestan, ne može si priznat da nešto nije u redu. To jednostavno ne ide samo tako. Treba vremena i truda i pomoći drugih ljudi, bližnjih da mu dokažu da s njim zaista nešto nije u redu. Pa nije valjda zaboravio kakav je bio??? Nek mu neko govori o tome kakav je bio, a kakav je sad, da gubi sve prijatelje, ljubav...ako možeš, probaj mu opet razgovarat s mamom, probaj je uvjerit da priča s njim. Ne znam sad koliko je ovo izvedivo, zato me nemojte odma napadat, samo ideja: da probaš TI NJEMU dovest neku stručnu pomoć, ako već neće pričat ni s kim za koga zna da ga želi 'preobratit', možda se otvori nekom za koga misli da mu je sličan,...psihijatar će mu sigurno znati prići...mislim da ni psihijatri i sl.ne rade samo u urediću i da im ljudi ne dolaze na kauč... jel ga pitaš jel mu fališ??? Ne znam više, prestrašno...Tu više nije poanta da se on okrenuo Bogu, ima nas puno koji vjerujemo u Boga, ali odvojiti se od svega svjetovnoga, to je već ozbiljan problem... Ne mogu vjerovat da si se tako brinula za njega, a sad ne možeš doprijet do njegovih misli...ispod toga svega se nešto krije, najvjerojatnije bolest, a bolesti se liječe... zato ako imaš još imalo snage, upri i pokušaj mu dovesti pravu pomoć! Ne želim ti sad nabijat tu nekakav osjećaj odgovornosti, ali ne mogu vjerovat da mu se niko ne usudi pomoć, a da ostali ne žele ni priznat problem, pa ostaješ jedina...probaj još jednom! To je moje mišljenje, ako se ne slažeš, ignoriraj ga ![]()
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 26-04-08 u 21:07. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Bruna- tko bi te napadao?!? Lijepo si napisala pametnu i vrlo dobronamjernu poruku, i uložila vrlo pohvalni trud... Siguran sam da će Carica cijeniti tvoj trud, takt, suosjećanje i dobronamjernost. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Eto Bruna, Wolf je dobro rekao, doista jako cijenim tvoj prijedlog, pokušat ću još neke stvari, ali sam izgubljena, ne znam što i kako, a teško mi je pustiti to samo tak.... A vjerujem da mu falim jer me sad po novome zove svaki dan, pa dogovori za kavu, ali ne znam kaj hoće, probat ću pričati s njim, to mi jedino preostaje Tnx
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bog vs ljubav Vidis? To me i zanimalo, jel zove, jel ga zanimas,... vidis da nije sve izgubljeno! Ne odustaj, mozes malo odugovlacit s kavom i sl., ali za njegovo dobro, mozda mucne glavom pa razmisli zasto si se udaljila od njega. Baj d vej, toliko me dirnuo tvoj post da bi najradije ja dosla i pokusala ti nekako pomoc, al ne znam ni sama kako. Ocito i tebi treba malo mira, pokusaj negdi otic, u prirodu, nesto, sta god te smiruje, bar jedan dan da provedes po svom gustu i odvojis se od problema, mislis na lijepe stvari, ostavis mob doma i uzivas u svom danu. Nakon toga sve bude lakse! A onda: U boj! U boj! Za momka svog! I znas sta? Ako ipak ne uspije (a ja se nadam da hoće), bar ces znat da si ucinila sve sta si mogla, ostalo je bilo izvan tvoje moci. Eto, javljaj vijesti! Tnx Wolf ![]() Ma ne bi tila kad pisem na ovako osjetljive teme da sad neko vidi dvi rici pogresno srocene pa me napada kako ti mislis ovo, kako ono...ne da mi se jos da i na forumu se moram nekom opravdavat zasto nesto mislim i otkud mi nesto i te sheme...al sve 5
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 29-04-08 u 16:32. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav E, Bruna, eto sam ti i ja dao podršku... iako sam prije toga izrazio svoj stav koji je bio suprotan od tvog... A u biti oboje samo želimo pomoći. ![]() Ali svaka čast, ovo je stvarno pametan savjet za mali 'break' od svega... I svesrdno ga podržavam. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:36.