| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bog vs ljubav u Društvo forumu; Da, evo sad sam vidila tvoj prijašnji post. Ma pročitala sam sve, al ne pamtim ko šta piše. ... |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bog vs ljubav ![]() Da, evo sad sam vidila tvoj prijašnji post. Ma pročitala sam sve, al ne pamtim ko šta piše. A eto, napisa si da je rješenje jednostavno, al u mene ti je sve uvik komplicirano, pogotovo u međuljudskim odnosima, al teško odustajem bilo od koga! Ma uzmeš malo tajm aut i lakše se diše! Ja jučer nakon uru vrimena na Marjanu s dobrom mjuzom u ušima ko nova! A šta bi tek bilo da mogu negdi otpičit cili dan da niko ne zna di san ni šta radin, ma divotica! Prvo se malo pobrini za svoj mir, a onda nek drugi dođu na red
__________________ |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Bog vs ljubav Citat:
koliko je star i kako se zove... jer sam i ja bila sa jednim takvim... isto sam se cudila da takvi uopce postoje... godinu dana smo hodali i nikad me nije dotaknuo... ni poljubio stalno je pricao o crkvi...... i onda mi to dopizdilo pa sam ja njega zgrabila i izljubila na silu... kasnije je poceo i on... ![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav gade mi se priče o tome kako bog osuđuje seks ili ljubljenje,pa nije bog sad neki strogi bradati striček pa trebaš odgurnuti curu koja te voli od sebe da bi taj bog sad bio zadovoljan s tobom,općenito mi je bezveze taj neki strah od boga ako mu nije uopće više do žena,onda nek ide negdje u osamu,neću reci da to treba osuđivati jer dok ne šteti drugima nek živi kako god hoće,nekima ne treba seks i ok,ajd.. iako mi po napisanom ovaj djeluje bolesno a ne kao netko tko je zbilja vjernik |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav ovdje curi treba podrska a ne pametovanje i osudjivanje, a rasprave o bogu, to je tema za milijun postova i cak i na kraju necemo doc do nikakvog zakljucka jer pitaj boga zakaj su neke stvari takve kakve jesu, tko zna i sa sigurnoscu mi moze rec da bog zeli da se voljena osoba odgurne od sebe i posveti njemu, mozda su to samo glupe lazi, jednostavno, mozda bog bas zeli da se ljudi vole razmnozavaju ljubi i sve ostalo bez pramca ubuduce, prema tome, bez osude, curo samo naprijed ( za caricu ) svi se nadamo da ces uspit vratiti si dragog u normalu i da ce doci k sebi i da cete biti napokon sretni, nece biti lako doc do toga ali kad ti bude tesko dodji vamo i citaj nase gluposti i dodji na ovu temu i vidjet ces koliko smo uz tebe i njega i biti ce ti lakse, ne posustaj, a kada se sve ovo zavrsi vidimo se na podsusedu na kavi ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #55 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav ma ništa bog ne voli želi hoće traži,bla,bla,nisi me skužio...,mislim da tom dečku cura ne može pomoći pretjerano,meni se ne sviđa ponašanje takvo prema njoj,žao mi da se ona trudi i muči uzalud-onako grubo rečeno-za nju bolje da se makne od njega |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav reci cu samo jednu stvar, ljubav cini cuda, a napor daje rezultate ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav a kome ce pomoc ako odustane, takav je zivot , i treba se borit za ljubav i ljude oko sebe, najlakse je odustat i poslat sve k vragu, a cemu poanta svega onda ![]()
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav njoj će pomoći ako se udalji od njega ,ovako neće nikome pomoći pitala za savjet,ovo je moj evo,npr,ti i ja se nikako ne možemo skužiti i složiti pa bolje da ne raspravljamo,postat ću spamerica ovako ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bog vs ljubav A možda je ona njemu jedini izlaz za pomoć, jesi na to pomislila? Ako mu nitko drugi ne želi pomoć i ne priznaje problem... Jednostavno se treba malo smiriti, udahnuti duboko, razmisliti i probati još nešto jer ga očito previše voli da bi ga samo tako pustila
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.