| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bog vs ljubav u Društvo forumu; ako ga voli toliko da bi i sebe cijelu žrtvovala...ok. ali tko će se brinuti za nju ako ne ... |
| | #63 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Citat:
kad ležiš 2 mjeseca na jednom mjestu, svašta ti prolazi kroz glavu... i lako izgubiš vezu sa stvarnosti, kao i tvoj dečko, i još ako je istraumatiziran od bolesti, vjera mu je vjerojatno bila dobrodošli bijeg.. on samo treba povratak u stvarnost. nije izgubljen slučaj ili tako nešto, pa nemoj očajavati, ili biti beskrajno tužna ili neznam šta sve ne. budi jako jako strpljiva,,, i nemoj vršiti nad njim nikakve prisile,, time će se još samo jače okretati svojoj novotkrivenoj duhovnosti i zatvarati u sebe, jer će bit uvjeren da ga nitko ne razumije... jednostavno, ne napadaj ga, ne objašnjavaj mu niš, slušaj ga kaj ti priča.. i polako ga pokušavaj vratit u pravi svijet nekim sitnicama,, potakni ga da se bavi s nečim(osim odlaska u crkvu), bavite se skupa nečim.... kaj ja znam, ti ga bolje poznaš.. budi mu prijatelj, jednostavno. pusti sad puse, sex i to,,, pusti psihijatre ako ne želi... budi puno s njim. znam da će te to koštat živaca. nije tako crno, ipak, ti si najbolje kaj trenutno ima u ovom trenu, zar ne? nemoj odustat ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. | |
| | |
| | #64 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: Bog vs ljubav Citat:
Pa mi se nadamo da će se on prije toga vratit na staro, tj.da neće ona morat poludit skupa s njim. Mi joj samo savjetujemo da proba još jednom nešto, ako ne ide, nek se ostavi. Bravo Olja!!! Citat:
__________________ | ||
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bog vs ljubav ma da, al s obzirom na to da je žena 2 miseca prosidila uz njegov krevet...ja svog momka obožavan, al uvik se pitan koliko bi bila spremna pretrpit zbog njega. Mislim da je carica toliko zdrave pameti da ne bi toliko trpila zbog loše veze, pisala san sve pod pretpostavkom da su bili very happy. I ja želim puno sreće!
__________________ |
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,238
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav nadam se da je vrijedan carice. nekako baš mislim kako bih i ja sve učinila da pomognem kad volim nekog,naravno u slučaju da je to vrijedna osoba i onako prava ljubav-ali to se najbolje vidi tek kad se dogodi tako nešto možda je u međuvremenu i riješilo se nešto? |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Citat:
a tko je rekao da nece uspijet, treba kod ovakvih stvari gledat pozitivno a ne negativno, a ako ne uspije okrenut ce novu stranicu u zivotu i to je to, ali nasa carica je prejaka da nebi uspjela . drzi se
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:16.