Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bog vs ljubav u Društvo forumu; ako ga voli toliko da bi i sebe cijelu žrtvovala...ok. ali tko će se brinuti za nju ako ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-04-08, 15:49   #61 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,238
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat
Re: Bog vs ljubav

ako ga voli toliko da bi i sebe cijelu žrtvovala...ok. ali tko će se brinuti za nju ako ne uspije?
maja-manuela je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 16:12   #62 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 592
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

nekako sve ode u klinac...

možda si krivo molila...malo šale.

mislim da je ovo teži gubitak nego da si ga doslovce izgubila...

...ili nek te ženi i onda Bog neće imati ništa protiv!
zlatokosa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 16:30   #63 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 740
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Evo ljudi jedne zanimljive situacije - dečko mi se razbolio, završio u bolnici, dva mjeseca patnje, tuge, plača, svakodnevnih, ali baš svakodnevnih posjeta Rebru - fuj, a onda je on "našao" Boga, obratio se, postao vjernik (uh što volim takve) i počeo izvodit - na kraju sam prekinula (nije to razlog, da me se ne bi pogrešno shvatilo jer ja idem u crkvu i vjerujem u Boga, ali on je postao fanatik - neće sex, neće se ljubit, samo bi išao u crkvu, Bog nas gleda, on je s nama....), što kad shvatiš da je osoba za koju si dao 2 godine svog života luda (ali to je baš tako) i kad nema pomoći, baš me to žalosti...

kad ležiš 2 mjeseca na jednom mjestu, svašta ti prolazi kroz glavu... i lako izgubiš vezu sa stvarnosti, kao i tvoj dečko, i još ako je istraumatiziran od bolesti, vjera mu je vjerojatno bila dobrodošli bijeg.. on samo treba povratak u stvarnost. nije izgubljen slučaj ili tako nešto, pa nemoj očajavati, ili biti beskrajno tužna ili neznam šta sve ne.
budi jako jako strpljiva,,, i nemoj vršiti nad njim nikakve prisile,, time će se još samo jače okretati svojoj novotkrivenoj duhovnosti i zatvarati u sebe, jer će bit uvjeren da ga nitko ne razumije...
jednostavno, ne napadaj ga, ne objašnjavaj mu niš, slušaj ga kaj ti priča.. i polako ga pokušavaj vratit u pravi svijet nekim sitnicama,, potakni ga da se bavi s nečim(osim odlaska u crkvu), bavite se skupa nečim.... kaj ja znam, ti ga bolje poznaš..
budi mu prijatelj, jednostavno. pusti sad puse, sex i to,,,
pusti psihijatre ako ne želi... budi puno s njim. znam da će te to koštat živaca. nije tako crno, ipak, ti si najbolje kaj trenutno ima u ovom trenu, zar ne?
nemoj odustat
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 17:51   #64 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke
ako ga voli toliko da bi i sebe cijelu žrtvovala...ok. ali tko će se brinuti za nju ako ne uspije?

Pa mi se nadamo da će se on prije toga vratit na staro, tj.da neće ona morat poludit skupa s njim. Mi joj samo savjetujemo da proba još jednom nešto, ako ne ide, nek se ostavi.

Bravo Olja!!!

Citat:
nije sve tako crno, ipak, ti si najbolje kaj trenutno ima u ovom trenu, zar ne?
nemoj odustat
Star 30-04-08, 17:53   #65 (permalink)
prof. Foruma

maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat

a jel bila zadovoljna s njim prije nego je poludio?
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 17:56   #66 (permalink)
Regularni forumas

Pa mislim da da, inače valjda ne bi ni trpila to sve što već je.
Star 30-04-08, 17:59   #67 (permalink)
prof. Foruma

ne mora značiti,nekad se ostaje i u lošoj vezi i trpi svašta
ma želim joj puno sreće što god odlučila
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 18:03   #68 (permalink)
Regularni forumas

ma da, al s obzirom na to da je žena 2 miseca prosidila uz njegov krevet...ja svog momka obožavan, al uvik se pitan koliko bi bila spremna pretrpit zbog njega. Mislim da je carica toliko zdrave pameti da ne bi toliko trpila zbog loše veze, pisala san sve pod pretpostavkom da su bili very happy.

I ja želim puno sreće!
Star 30-04-08, 18:14   #69 (permalink)
prof. Foruma

nadam se da je vrijedan carice. nekako baš mislim kako bih i ja sve učinila da pomognem kad volim nekog,naravno u slučaju da je to vrijedna osoba i onako prava ljubav-ali to se najbolje vidi tek kad se dogodi tako nešto
možda je u međuvremenu i riješilo se nešto?
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 10:32   #70 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke

a tko je rekao da nece uspijet, treba kod ovakvih stvari gledat pozitivno a ne negativno, a ako ne uspije okrenut ce novu stranicu u zivotu i to je to, ali nasa carica je prejaka da nebi uspjela . drzi se
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113