| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bog vs ljubav u Društvo forumu; Ljudi ježim se od vaših postova, hvala svima na pomoći i razumjevanju, ma volim ga i prije je ... |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Ljudi ježim se od vaših postova, hvala svima na pomoći i razumjevanju, ma volim ga i prije je bio ok, imao je svojih mušica, ali tko ih nema, voljela sam ga više od svega, a sad ni sama ne znam, jako me povrijedio, ali ne želim odustati, malo sam se udaljila, ali i dalje komuniciramo i ponekad pokaže da mu falim i to, ali onda opet odluta nekamo u taj svoj svijet....ni sama ne znam što da radim, ali vidjet ću.... Vjerujte ovo je užas, hvala na podršci ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,214
![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav ha normalno da i dan danas odluta malo to je normalno dok ne dodje k sebi a onda ce u potpunosti doci k tebi, drzi se ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #73 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav Citat:
![]() Onda je počeo pričati kak on sad ima super prijatelje i da nitko ne misli da je on loš prema meni (a to misle svi naši frendovi osim njega samoga) i zapravo sam shvatila da on cijelu moju brigu i žrtvu uopće ne doživljava kao nešto za što bi on trebao mene cijeniti i biti zahvalan, a osim toga uopće ne zna kaj hoće i mislim da je to sve izgubljeno, ako ikad više nađem nekog kog ću voljeti nadam se da ću imati malo više sreće i da ću se ja na njega moći osloniti, iako sumnjam ![]() Ipak ljudi hvala na podršci i savjetima
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav samo cu ti rec jednu stvar, jednog dana... ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #76 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav valjda, znam da nije jedini, da neću sad umrijeti, ali mi je grozno i tužna sam, a sutra mi je rođendan, šmrc, hoće se netko s menom ljubiti? ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #77 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Bog vs ljubav ![]() eto ti jedna mala ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:04.

eto ti jedna mala