| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi boje li se muškarci lijepih žena? u Društvo forumu; zanima me što vi mislite o ovoj temi... je li istina da se muškarci boje lijepih žena, mislim baš ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Lokacija: slavonija Godina: 18
Poruka: 47
![]() | boje li se muškarci lijepih žena? zanima me što vi mislite o ovoj temi... je li istina da se muškarci boje lijepih žena, mislim baš lijepih? ako nije istina, zašto su mnoge lijepe i zgodne djevojke same ? a opet, ako je, zašto je to tako? boje li im se prići zbog mogućeg odbijanja? ili možda zbog nekog uvriježenog mišljenja da su ljepotice umišljene, egoistične i prepotentne? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? Pametni muškarci se boje žena, i točka. One su muškarcima jedini prirodni neprijatelj- to bi ti bilo k'o da Thompsonova antilopa ide čačkati leoparda, čak su i biljojedi prepametni za tako nešto...(Polu-)Šalu na stranu, ne bojim se lijepih žena išta više nego onih drugih: ako me nečim privuče, pripremit ću se za najgore i prići. Istini za volju malo se više pribojavam 'simpatičnih' žena*. * to su ti one, koje kad ti frendovi uvaljuju kažu za njih da su 'simpatične'- da je zgodna i/ili pametna, rekli bi 'zgodna i/ili pametna', a kad nije niti jedno, onda kažu simpatična ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 14-01-07 u 15:59. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? Normalno da se boje... Muškarci se boje svih žena... a pogotovo onih lijepih Boje ih se zbog svih razloga koje si ti navela. A reci ti nama zašto ti to pitaš? Zbog sebe ili možda za neku prijateljicu? Ili te samo zanima filozofska rasprava?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? Zato sta misle da su umisljene, egoisticne i prepotentne... A to misle zato sta zgodne cure imaju taj stav, ne zbog toga sto su stvarno takve, nego zato sto im je on obrambeni mehanizam... Sta bi bilo da je prijateljski raspolozena prema svakoj budali koja joj se nabacuje,zvizdi za njom, vice za njom picko ili tako nesto... Joj koji sam ja filozof postala. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? Citat:
Ništa ne vjerujem dok ne vidim!!!! ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Lokacija: slavonija Godina: 18
Poruka: 47
![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? nikada nisam rekla da se tiče mene, nego nečega osobnoga... svoje prijatelje smatram također nečim osobnim... niti sam ikada tvrdila da sam ja neka ljepotica( a ako je to netko i rekao, smatram da je to suvišno stavljati na forum bez dokaza), jednostavno me zanima. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? OK, OK... Nemoj se ljutit odmah... ja te malo zajebavam (po svom dobrom običaju), nemoj mi to uzest za zlo... ![]() Inače, skroz dobro pitanje i skroz dobra tema... Nadam se da će se skupit malo više kolega forumaša, pa ćemo razvit pravu diskusiju. Osobito me zanima mišljenje ovih opasnijih jebača, plaše li se oni ljepotica kao i mi "obični smrtnici"...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepe zene, muskarci, strah |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:32.

One su muškarcima jedini prirodni neprijatelj- to bi ti bilo k'o da Thompsonova antilopa ide čačkati leoparda, čak su i biljojedi prepametni za tako nešto...