Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi boje li se muškarci lijepih žena? u Društvo forumu; zanima me što vi mislite o ovoj temi... je li istina da se muškarci boje lijepih žena, mislim baš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-01-07, 15:43   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-01-07
Godina: 18
Poruka: 47
deedee se izdvaja iz mase
boje li se muškarci lijepih žena?

zanima me što vi mislite o ovoj temi... je li istina da se muškarci boje lijepih žena, mislim baš lijepih? ako nije istina, zašto su mnoge lijepe i zgodne djevojke same ? a opet, ako je, zašto je to tako? boje li im se prići zbog mogućeg odbijanja? ili možda zbog nekog uvriježenog mišljenja da su ljepotice umišljene, egoistične i prepotentne?
deedee je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 15:56   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: boje li se muškarci lijepih žena?

Pametni muškarci se boje žena, i točka. One su muškarcima jedini prirodni neprijatelj- to bi ti bilo k'o da Thompsonova antilopa ide čačkati leoparda, čak su i biljojedi prepametni za tako nešto...

(Polu-)Šalu na stranu, ne bojim se lijepih žena išta više nego onih drugih: ako me nečim privuče, pripremit ću se za najgore i prići. Istini za volju malo se više pribojavam 'simpatičnih' žena*.

* to su ti one, koje kad ti frendovi uvaljuju kažu za njih da su 'simpatične'- da je zgodna i/ili pametna, rekli bi 'zgodna i/ili pametna', a kad nije niti jedno, onda kažu simpatična

Zadnji Uredio Wolf-HR : 14-01-07 u 15:59.
Wolf-HR je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 16:02   #3 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Normalno da se boje...

Muškarci se boje svih žena... a pogotovo onih lijepih

Boje ih se zbog svih razloga koje si ti navela.

A reci ti nama zašto ti to pitaš?

Zbog sebe ili možda za neku prijateljicu?

Ili te samo zanima filozofska rasprava?

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 16:06   #4 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Zato sta misle da su umisljene, egoisticne i prepotentne...
A to misle zato sta zgodne cure imaju taj stav, ne zbog toga sto su stvarno takve, nego zato sto im je on obrambeni mehanizam...
Sta bi bilo da je prijateljski raspolozena prema svakoj budali koja joj se nabacuje,zvizdi za njom, vice za njom picko ili tako nesto...
Joj koji sam ja filozof postala.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 16:51   #5 (permalink)
Starter

recimo da me zanima tzv. filozofska rasprava, ali bih lagala kada bih rekla da nema nečeg osobnog u tom pitanju koje sam postavila u ovoj temi
deedee je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 16:56   #6 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: deedee Pogledaj Poruke
recimo da me zanima tzv. filozofska rasprava, ali bih lagala kada bih rekla da nema nečeg osobnog u tom pitanju koje sam postavila u ovoj temi
SLIKE!!!!! HOĆEMO SLIKE!!!

Ništa ne vjerujem dok ne vidim!!!!

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 17:10   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

opet se upucavaš...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 17:12   #8 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

nikada nisam rekla da se tiče mene, nego nečega osobnoga... svoje prijatelje smatram također nečim osobnim... niti sam ikada tvrdila da sam ja neka ljepotica( a ako je to netko i rekao, smatram da je to suvišno stavljati na forum bez dokaza), jednostavno me zanima.
deedee je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 17:25   #9 (permalink)
women loving misogynist

OK, OK...

Nemoj se ljutit odmah... ja te malo zajebavam (po svom dobrom običaju), nemoj mi to uzest za zlo...

Inače, skroz dobro pitanje i skroz dobra tema...

Nadam se da će se skupit malo više kolega forumaša, pa ćemo razvit pravu diskusiju. Osobito me zanima mišljenje ovih opasnijih jebača, plaše li se oni ljepotica kao i mi "obični smrtnici"...

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 18:53   #10 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,653
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja se ne bojim lijepih žena, zašto bi ih se bojao?
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lijepe zene, muskarci, strah

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108