| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi boje li se muškarci lijepih žena? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: TaDDe ..ja se bojim ružnih žena... Nema ružnih žena, spram muškaraca sve su one ... |
| | #183 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? Citat:
...da,to je istina... znam po sebi,čim se dobro osjećam u svojoj koži drugi to primjete,a kad me uhvate oni "katastrofalni" dani,djelujem kontra. To je sve ljudska psiha ![]()
__________________ | |
| | |
| | #185 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: boje li se muškarci lijepih žena? nemreju imat temu jer tad nisu na forumu da pitaju ....sala.....al nevjerojatna je ta nasa psiha...uvjeril sam se pred koji dan u to kod svojih frendova...ne nisam ih pital...nisam gey...jos... ...smatram da velku ulogu tu ima trenutna psiha oba spola...ak je jedno od njih dvoje psihicki sjebano taj tren, vanjstina ispoljava taj neki nezanimljivi izgled...ak je pak psiha u naponu snage i vanjstina daje dojam sredene osobe i nadasve zanimljiv izgled....tak da je dio u tome... dio je i u tome kolko se neka zena smatra lijepom i kako ispoljava prema drugima to svoje smatranje...ak je uzdignutog nosa naravno da ce se muskarac koji nije na priblizno istoj frekvi malo uplasit...ima tu varijabli za celi dan pisat... al najvaznije je kak osoba sebe u sebi interpretira...ak je samopouzdanje na nivou nema te lijepe cure koje bi se bojao... slazem se s white devil da lijepa cura treba znati iznjeti tu ljepotu...to je tipa i ono kak ti koji komad odjece stoji..i kak ga nosis...nes na toj bazi...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepe zene, muskarci, strah |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.

....sala.....al nevjerojatna je ta nasa psiha...uvjeril sam se pred koji dan u to kod svojih frendova...ne nisam ih pital...nisam gey...jos...
...