| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi boje li se muškarci lijepih žena? u Društvo forumu; Istina je da su lijepe žene često same... Zašto ? Zato što su svjesne svoje ljepote ... |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: boje li se muškarci lijepih žena? Istina je da su lijepe žene često same... Zašto ? Zato što su svjesne svoje ljepote i misle da su bogom dane. Da li ih se bojim ? Ne,nimalo...nemam razloga za tako nešto.I lijepe žene su ljudi,zar ne ?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #12 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: boje li se muškarci lijepih žena? Ovo govorim iz svog iskustva i ono koliko sam upucena u to mislim da se muskarci (uvijek postoji iznimka ) boje lijepih zena jer misle da su umisljene, i vjerojatno se boje odbijanja. Ali ja mislim da treba prici lijepoj zeni i biti sasvim prirodan, mozda imas srece hehe |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? Hehe, ovo sa odbijanjem i nije neki 'rezon'- mislim da će mi biti manji 'bed' ako me odbije zgodna cura nego ružna... ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-12-06 Lokacija: Fakultet Godina: 28
Poruka: 56
![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? Citat:
boje se da, jer po nekom uvrijezenom obicaju lijepe zene znaju da su lijepe i tako se ponasaju sto bi znacilo da stvore neku "cahuru" oko sebe i teze dozvoljavaju muskarcima pristup! e tako! lijepa zena zna da je lijepa i malo ju je teze osvojit. ![]()
__________________ Ave Dominuse, morituri te salutant | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Celebrity | Re: boje li se muškarci lijepih žena? iz mog iskustva: kad god izađem van i full se dobro sredim nitko mi ne priđe (osim nekih debila koji baš svima uletavaju), a kad izađem vani onako leggero uvijek mi netko normalniji priđe! ovo ne pišem jer se smatram nekom ljepoticom ( iako sudeći po potpisu ): frendica mi kaže da koj put kad smo vani full ostavljam dojam da sam untouchable! ali to nije zato šta si umišljam nešto,nego postoji period kad izađem van sa svojim društvom i ni neda mi se da mi netko prilazi pa valjda zato automatski imam takav stav! ![]() uostalom svakoj curi (kakva god bila;svaki lonac nađe polopac) će jednom netko priči,pa onda bolje jedan,ali vrijedan,nego 100 debila! e sad,drugo je ako je u pitanju podizanje ega! ali ako nekoj podiže ego to da joj svaki put prilaze pijane budale,e onda.....nemam komentara i još nešto: smatram da dečki kad su vani i žele samo nešto za jednu noć prije će prići nekoj manje lijepoj curi jer je smatraju lakšim plijenom!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,520
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? samo se papci boje lijepih zena i one imaju srce koje se da slomiti![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? Koje gluposti, lijepoj curi će uvijek netko prić... nema to veze s tim jel ona ljepotica ili ne, pitanje je kako se ona drži, ako se drži umišljeno i nepristupačno, naravno da joj neće nitko prić, ali ako je simpatična i nasmijana i ljubazna to je druga priča...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepe zene, muskarci, strah |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:16.

) boje lijepih zena jer misle da su umisljene, i vjerojatno se boje odbijanja. Ali ja mislim da treba prici lijepoj zeni i biti sasvim prirodan, mozda imas srece 

Ave Dominuse, morituri te salutant