Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi boje li se muškarci lijepih žena? u Društvo forumu; Istina je da su lijepe žene često same... Zašto ? Zato što su svjesne svoje ljepote ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-01-07, 19:09   #11 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,770
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: boje li se muškarci lijepih žena?

Istina je da su lijepe žene često same...
Zašto ? Zato što su svjesne svoje ljepote i misle da su bogom dane.
Da li ih se bojim ? Ne,nimalo...nemam razloga za tako nešto.I lijepe žene su ljudi,zar ne ?

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 19:39   #12 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
I lijepe žene su ljudi,zar ne ?
To još nije znanstveno potvrđeno
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 21:38   #13 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Ovo govorim iz svog iskustva i ono koliko sam upucena u to mislim da se muskarci (uvijek postoji iznimka ) boje lijepih zena jer misle da su umisljene, i vjerojatno se boje odbijanja. Ali ja mislim da treba prici lijepoj zeni i biti sasvim prirodan, mozda imas srece hehe
ivana_de je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 21:47   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,773
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Hehe, ovo sa odbijanjem i nije neki 'rezon'- mislim da će mi biti manji 'bed' ako me odbije zgodna cura nego ružna...
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 21:49   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

true u vecini slucajeva. fak ja joj doden ka i svakoj, pa je posli os nes.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 23:59   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-12-06
Godina: 28
Poruka: 56
DOMINUS se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: deedee Pogledaj Poruke
nikada nisam rekla da se tiče mene, nego nečega osobnoga... svoje prijatelje smatram također nečim osobnim... niti sam ikada tvrdila da sam ja neka ljepotica( a ako je to netko i rekao, smatram da je to suvišno stavljati na forum bez dokaza), jednostavno me zanima.
neka neka, zajebi pricu hocemo slike!!

boje se da, jer po nekom uvrijezenom obicaju lijepe zene znaju da su lijepe i tako se ponasaju sto bi znacilo da stvore neku "cahuru" oko sebe i teze dozvoljavaju muskarcima pristup! e tako! lijepa zena zna da je lijepa i malo ju je teze osvojit.
Odgovori sa citatom
Star 15-01-07, 05:52   #17 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,717
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

iz mog iskustva: kad god izađem van i full se dobro sredim nitko mi ne priđe (osim nekih debila koji baš svima uletavaju), a kad izađem vani onako leggero uvijek mi netko normalniji priđe!
ovo ne pišem jer se smatram nekom ljepoticom ( iako sudeći po potpisu ): frendica mi kaže da koj put kad smo vani full ostavljam dojam da sam untouchable! ali to nije zato šta si umišljam nešto,nego postoji period kad izađem van sa svojim društvom i ni neda mi se da mi netko prilazi pa valjda zato automatski imam takav stav!

uostalom svakoj curi (kakva god bila;svaki lonac nađe polopac) će jednom netko priči,pa onda bolje jedan,ali vrijedan,nego 100 debila!
e sad,drugo je ako je u pitanju podizanje ega! ali ako nekoj podiže ego to da joj svaki put prilaze pijane budale,e onda.....nemam komentara

i još nešto: smatram da dečki kad su vani i žele samo nešto za jednu noć prije će prići nekoj manje lijepoj curi jer je smatraju lakšim plijenom!
Odgovori sa citatom
Star 15-01-07, 06:58   #18 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,520
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

samo se papci boje lijepih zena i one imaju srce koje se da slomiti
Odgovori sa citatom
Star 15-01-07, 10:48   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-07-06
Poruka: 84
czyivn se izdvaja iz mase

Ja neznam nijednu lijepu curu koja je sama, to je urbana legenda.
This post is a test of potpis check 1
Odgovori sa citatom
Star 15-01-07, 12:47   #20 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Koje gluposti, lijepoj curi će uvijek netko prić... nema to veze s tim jel ona ljepotica ili ne, pitanje je kako se ona drži, ako se drži umišljeno i nepristupačno, naravno da joj neće nitko prić, ali ako je simpatična i nasmijana i ljubazna to je druga priča...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lijepe zene, muskarci, strah

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114