Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi boje li se muškarci lijepih žena? u Društvo forumu; Ovo "što je cura zgodnija i bolji komad, to je samopozdanija, sigurnija, veci ego, pozitivna bahatost, sigurnost u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-01-07, 19:42   #31 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,494
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: boje li se muškarci lijepih žena?

Ovo "što je cura zgodnija i bolji komad, to je samopozdanija, sigurnija, veci ego, pozitivna bahatost, sigurnost u nastupu i vrlo često lošija u krevetu" mi nema nekog smisla... jer (po meni) je samopouzdanje jedan veliki faktor toga kakav je tko u krevetu...
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 22:12   #32 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: boje li se muškarci lijepih žena?

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ovo "što je cura zgodnija i bolji komad, to je samopozdanija, sigurnija, veci ego, pozitivna bahatost, sigurnost u nastupu i vrlo često lošija u krevetu" mi nema nekog smisla... jer (po meni) je samopouzdanje jedan veliki faktor toga kakav je tko u krevetu...
hm, pod "lošija" sam msilio da se manje trudi i više očekuje, za razliku od cura koje su manje fizički privlačne i to žele nadomjestiti isvrsnim trudom u krevetu........
tarquino je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-01-07, 18:37   #33 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-12-06
Godina: 28
Poruka: 61
DOMINUS se izdvaja iz mase

potpisujem gore navedeno
Odgovori sa citatom
Star 19-01-07, 20:22   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-12-06
Godina: 20
Poruka: 8
essien se izdvaja iz mase

vjerojatno ih se bojimo, ne zbog ikakvog prilaženja ili slično već možda što će nam je teško biti zadržati, pa se na kraju niti ne trudimo!?!

*To je bar moje mišljenje*
Odgovori sa citatom
Star 19-01-07, 21:04   #35 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Vodoinstalater

Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
Vodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono nešto

Naravno da ne, ali zašto se lipe žene boje ružnih muških!?
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 00:27   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-12-06
Godina: 19
Poruka: 285
Jimmy se izdvaja iz maseJimmy se izdvaja iz mase

ma ne znam,ja ne fermam puno te umišljene ljepotice,a ako mi se svidi mogao bi prići,iako to ne radim baš,ali jedino uz alkohol jer tada uvijek nalazim zajednički jezik s nekom
Jimmy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 15:51   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-01-07
Godina: 18
Poruka: 47
deedee se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Jimmy Pogledaj Poruke
ma ne znam,ja ne fermam puno te umišljene ljepotice,a ako mi se svidi mogao bi prići,iako to ne radim baš,ali jedino uz alkohol jer tada uvijek nalazim zajednički jezik s nekom
doslovno ili...?!
deedee je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-07, 13:50   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
peacock se izdvaja iz mase

drustvo moje drago, sva vam teorija pada u vodu, evo kako:

od samog pocetka djeca znaju sta je lijepo a sta nije, pa stoga nije ni cudno da je cijelo nase drustvo, sav ovaj svijet i sva mjerila zasnovana na ljepoti.
da nije, ne bi znali sta je anoreksija, moja baba bi nosila Guccijeve revije, a ja bi bio maneken i za jos nesto drugo osim za Badel.

segregacija na lijepe i ruzne pocinje jos u jaslicama; znanstveno je dokazano da tete u vrticu, skoli i ostalim odgojno-socijalnim ustanovama vise paznje poklanjaju lijepim osobama zenskog ali i muskog spola vise nego ruznima (a dokaz: vidite mene.asocijalan.)
kada to vide djeca, pocinju se i oni okupljati oko ljepsih cura, ne bi li i one zadobile vise paznje, a ruzne se pak osobe namjerno separiraju i postaju odbacene od drustva, predmet sprdanja, a na kraju depresivne i psihopate.

lijepe cure znaci imaju hrpu frendica, kao nekakav zid oko sebe, popularne su i zivu ih svagdje, normalno je da vec onda nekom klincu postane muka kad vidi kakve sve prepreke mora svladati da bi uopce prisao toj ljepotici, a jos mu je teze ako je malcice ili vise nesiguran u sebe. naravno da ce radije onda prici nekoj koja je manje ljepsa, kod koje se ne mora boriti protiv 20 frendica i jos 300 drugih mladaca.

tako vam to onda bude i kasnije...lijepim curama nitko ne prilazi jer smatraju da je ili zauzeta, ili previsok domet, itd. te ljepotice su losije u krevetu, jer naidju na kretene koji svrse i odu, onda pocnu glumiti orgazme, da ne ispadnu glupe jer nisu svrsile kad im kreten qrac izvadi iz hlaca, postanu sponzoruse, manekenke i glumice koje shvate da preko svog tijela mogu postati netko i nesto. a samo zato jer shvate da nema razlike tko ih trpa, celavi i ruzni, ili lijepi i misicavi, jer one nece nikada svrsiti, jer su postale frigidne.

ruznim curama ipak pristupaju decki, one su unaprijed, jos od onih teta u vrticu, imale manje paznje, od njih se u zivotu manje ocekuje, ne moraju paziti na bjelinu svog osmijeha pa puse i piju, a kad piju onda se i sexaju, i sexaju se mnogo vise ljudi i imaju vise i iskustva pa svasta i nauce, i brze ce si naci muza jer nisu progutale metlu kao svoje lijepe vrsnjakinje.

i stoga da, muskarci se boje lijepih zena. a zasto?
krive su tete u vrticu

P.S. i samo da na kraju napomenem...najkrupnija cura s kojom sam spavao je imala oko 2metra i preko 150 kila...i sevila se kao nijedna druga.i rest my case.
peacock je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-07, 23:10   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 352
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: deedee Pogledaj Poruke
prići zbog mogućeg odbijanja? ili možda zbog nekog uvriježenog mišljenja da su ljepotice umišljene, egoistične i prepotentne?
Mislim da i zbog toga,zato što su kukavice,zato što je lakše nači nekog gaborku koji će biti samo njegova i za koju se neče lijepiti ostali,pa tako manje posla za njega,al zato ce imati ružnu djecu šala
Odgovori sa citatom
Star 28-02-07, 23:33   #40 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ne vidim zakaj bi se plašio zgodnih cura?
jedino me mogu privuć ... više me strah ak se napijem, kad se ujutro sjetim, da nije ... pa, ono kaj možda obično i ne bi ..

to mi je veći strah .. puno veći ..
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lijepe zene, muskarci, strah

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113