| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi boje li se muškarci lijepih žena? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra* ili toljagom- više u jnegovom stilu toljagom? Prije namamio smokijem!... |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? Back to the tema... Ne bojim se lijepih žena! Sve su žene na neki naći, lijepe, slatke... Ali recimo to ovako: Izbjegavam žene koje misle za sebe da su lijepe! A to nije strah od njih, nego čisto iz dobropoznatih razloga izbjegavam takve. Možda to žene može navesti da misle kako ih se mi bojimo, ali... Nije tako. Samo sam naučio da žene, koje same za sebe misle da su lijepe, treba izbjegavati. Eto, tako... Nisu toliko "lijepe", koliko misle da jesu. A ljepotu žene ne gledam samo po tijelu, kad tad će se nešto objesiti ili ogrbaviti... Žena je lijepa ako lijepo razmišlja, lijepo se ponaša... A ona što se divi svojim noktima ili frizuri dok razgovaraš s njom... Ništa! Takve se "bojim". Ona misli da je se bojim! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,044
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? dobro! kolega, ja bi samo da mi malo podrobnije pojasnite taj dobro poznati razlog!? Ak vam nije teško! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: boje li se muškarci lijepih žena? Ne koja je svjesna! To je dobro! Nego ona misli da je lijepa! Opisao sam kakve su to! I takvima slične. Nemoj mi kontekst vaditi iz nećega što nisam rekao! ![]() A za ovog malog vražička... Razlozi proizlaze iz onog što sam napisao. Žena koja se "divi" sama sebi dok razgovaraš s njom... Što ti još tu treba objašnjavati? Ili si i ti takva, pa se braniš?! ![]() I ne moraš mi "VI" govoriti, ja sam još mlad, nisam striček u dobrim godinama. Zadnji Uredio vedo777 : 01-03-07 u 13:57. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepe zene, muskarci, strah |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.

Ona misli da je se bojim!